Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mire számíthatok?

Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Vállalkozóként dolgozok egy helyen, ahol voltak tanulók, mint gyakorlati helyen. Volt ott egy lány, aki feljelentett kiskorú veszélyeztetésért, mert azt állítja zaklattam többször, ami nem igaz, illetve tanú sincs rá, Sosem volt felügyeletem alatt, sosem volt rám bízva, a telefonszámát valóban megadta, többször váltottunk üzenetet, amikre többször reagált is, volt hogy letiltott aztán feloldotta a tiltást. Hívni egyszer sem hívtam, a feljelentés úgy érkezett, hogy hetek óta nem is beszéltünk.
2024. febr. 6. 12:06
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kiskorú egyébként.
2024. febr. 6. 12:08
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ, mi volt az üzenetekben. Ha semmi kompromittáló, és nem tud semmit bizonyítani, akkor semmi nem fog történni.
2024. febr. 6. 12:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Semmi olyan dolog nem volt benne, párszor beszéltük hogy találkozunk, többször kérdeztem tőle, hogy mikor, amikre konkrét választ sosem adott. Semmi kép vagy ilyesmi nem volt. Átnézték a laptopom is, de vissza is adták, azon sem találtak semmit sem.
2024. febr. 6. 12:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz! Viszont te tehetsz feljelentést rágalmazás, becsületsértés végett!
2024. febr. 6. 13:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Akkor is ha ő kiskorú? Mivel én ott oktattam is más tanulókat (őt nem!) ezért nem az alól is fel vagyok függesztve…
2024. febr. 6. 13:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Tehát úgymond miatta nem láthatom el a munkám.
2024. febr. 6. 13:09
 7/16 anonim ***** válasza:
58%

Gondolom a szülei jelentettek fel kiskorú nem tehet feljelentést úgy tudom!

Azokat jelentsd fel, kártérítést kerhetsz!

2024. febr. 6. 13:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy ő! Szülők nem is voltak a rendőrségen, csak ő szóval én sem értem.
2024. febr. 6. 13:44
 9/16 anonim ***** válasza:

8.

Ki jelentett fel?? Az kell vissza jelentened!

2024. febr. 6. 13:53
 10/16 A kérdező kommentje:
A lány jelentett fel, szülővel nem is találkoztam.
2024. febr. 6. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!