Árvasági 2 kiskorúra és özvegyi? Hozzávetőlegesen mennyire számíthatok?
Aki mostanában megkapta gyereke(i) után mennyit kapott?
Párja kb. mennyit keresett, hány éve volt munkaviszonya, és persze nem nyugdíjas emberről beszélek.
Azt tudom min.50e/gyermek, az özvegyi 1 évig 60%, utána 30%.
Köszi, ezeket olvastam már, direkt úgy tettem fel a kérdést, hogy ki mennyit kap hozzávetőlegesen...
Most adtam be a papírokat.
4, nem így van.
Egy évig jár az ideiglenes.
Ezt követően jogosult lesz akkor is, ha ő maga nem nyugdíjas, mert két kiskorú gyermeket nevel.
Köszönöm a hozzászólásokat, de olyanok válaszát várom akik ilyen helyzetben vannak és tudja mennyi volt a párja/férje keresete régen és mostanában. Mennyit kapnak a gyerekek...
Tudom nem lehet pontosan sem megmondani, de kíváncsiság, hogy ekkor ennyit és most annyit keresett, mióta állt munkaviszonyba, ... szóval ilyesmi válaszra várok.
Kérdező, a bér és a munkaviszony se lenne elegendő info, ugyanis számít pl.az életkor is. Az utolsó bér semmit nem jelent, ha nem tudod, korábban, melyik évben mennyi volt, a valorizáció miatt.
Beadtad, pár nap és megjön a határozat, amiből megtudod.
Semmit nem segít rajtad, ha tudod, mire számíts...
Részvétem.
"Köszi, ezeket olvastam már, direkt úgy tettem fel a kérdést, hogy ki mennyit kap hozzávetőlegesen..."
Nem mindegy? Ha valaki havi fél millát kap, az téged miben erint?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!