Hogy bizonyitják, hogy valaki aki a facebookon törvénysértőt irt valóban ő, nem más irt?
Figyelt kérdés
2024. jan. 11. 19:50
41/45 anonim válasza:
Tehát ha a bizonyítékok rád mutatnak, nem egy állítólagos hekkerre, téged fognak elítélni.
42/45 A kérdező kommentje:
40
Már megint megkattantál!
Azt hittem miután töröltek világos volt neked hogy itt nem lehet káromkodni, de hát egy óvodással minek vitatkozzak!
"akkor most hozz bizonyítékot arra az állításodra, hogy ha az autóddal vagy a számítógépeddel az egyedi azonosítóidat használva törvényt sértek, akkor Neked elég annyit mondani, hogy “de há’ biztos Úr nem én vótam"
Olvass vissza!
Jajj bocs nem tudsz olvasni, mert még iskolát sem végeztél te ostoba!
2024. jan. 11. 23:11
43/45 anonim válasza:
Segíts! Melyik válaszban volt a bizonyíték?
44/45 A kérdező kommentje:
43
Nem segitek, járd ki az iskolát, irni-olvasni meg kellett volna tanulni te fogyatékos!
2024. jan. 11. 23:14
45/45 anonim válasza:
Szóval nem tudod hivatkozni, mert nem hoztál bizonyítékot. Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!