Hogy bizonyitják, hogy valaki aki a facebookon törvénysértőt irt valóban ő, nem más irt?
"De akkor hogy itélik el aki facebookon hajt bűncselekményt végre?"
Ha nem ismeri el, vagy találnak cáfolhatatlan bizonyítékot akkor sehogy.
"Ha az ő gépéről történt a belépés, és az ő facebookja, az ő ip-jéről, akkor ezt szerintem bizonyítéknak tekintik."
Ez bizonyítéknak zéró, a saját gépemen én sem lépek ki soha a fészbúkomból, telefonon még úgy se. Olyan bíróság az EUban nincs aki ezt bizonyítéknak fogadná el. Szerintem ezt a pert Észak Koreában indítsátok meg!
10
De mi van ha nem tudod, hogy ki volt, mert amig lemész a közértbe a szobatársad mondjuk ir a facebookodról például?
A kocsinál is hülyeséget irtál, Más vezette a kocsit beidéztek mondtam nem Én voltam ügy ejtve!
11
Elvileg igen ez jogilag, viszont sok embert lecsuktak sajnos!
"A kocsinál is hülyeséget irtál, Más vezette a kocsit beidéztek mondtam nem Én voltam ügy ejtve!"
Dehogy van ejtve, hacsak meg nem tudod nevezni hogy akkor ki volt.
14
Nem neveztem meg nem kell terhelő vallomást tenni közeli ismerősre pld!
#13: Hazudsz. 2008 óta az objektív felelősség elve érvényesül: [link]
"Ez bizonyítéknak zéró, a saját gépemen én sem lépek ki soha a fészbúkomból, telefonon még úgy se."
Csak ez senkit sem fog érdekelni. A Te felelősséged úgy elzárni ezeket, hogy más ne férhessen hozzá.
"nem kell terhelő vallomást tenni közeli ismerősre pld"
Ez valami képzeletbeli országban van csak így, Magyarországon kell.
"Ismerősre" ilyen mentesség nincs.
16
Tehát ha valaki elkövet egy bűncselekményt de nem találják, már miért ne csuknának le téged és te beleegyezel.
17
Nananana Vegyél vissza barátom, nem a kocsmában vagy!
Ennek mond ellent a történetem ez a valóvilág hapsikám nem a gyk!
Tegyük fel hekkerek feltörik a facebookodat te meg vigan, tapsikolva futnál be a böribe és még éltetnéd is a rendszert amennyi eszed (van?)
18
.
Pedig nem köptem be ki volt és semmi következménye nem lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!