Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy bizonyitják, hogy valaki...

Hogy bizonyitják, hogy valaki aki a facebookon törvénysértőt irt valóban ő, nem más irt?

Figyelt kérdés
2024. jan. 11. 19:50
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Egyébként ha ez így lenne, ahogy itt megálmodtátok, akkor mindenféle online bűncselekményt el lehetne követni nyilvános helyekről, internetkávézókból, mert soha, senkit, semmiért nem kapnának el, hiszen azt, ott bárki használhatta és ezzel le van tudva a dolog, de a valóság nem egy tündérmese és nem aszerint működik, ahogyan Ti szeretnétek. A valóságban a tetteiteknek következménye van, a szolgáltatók kötelesek kiadni az adataitokat a hatóságoknak, sőt vannak olyan állami szervek amik külön kérés nélkül is belelátnak bizonyos szolgáltatók rendszereibe, továbbmegyek léteznek olyan tudással és erőforrásokkal rendelkezők, akiknek nem probléma úgy átmenni bármely szolgáltató kétfaktoros azonosításán, hogy azt Te észre sem veszed ha Ő nem akarja és soha nem is tudod meg.
2024. jan. 11. 22:12
 32/45 anonim ***** válasza:
22%

"ha nem tudod bizonyítani, hogy más volt, el is kaszálnak érte."

Amíg cáfolhatatlan bizonyítékuk nincs, hogy én követtem el, addig csak a hátsókertet kaszálhatják.

2024. jan. 11. 22:14
 33/45 anonim ***** válasza:
28%
Az, hogy a Te FB accoddal, az általad fizetett internethozzáférést használva, a Te eszközödről követték el, cáfolhatatlan bizonyíték, trust me!
2024. jan. 11. 22:15
 34/45 anonim ***** válasza:
42%

"Amíg cáfolhatatlan bizonyítékuk nincs, hogy én követtem el, addig csak a hátsókertet kaszálhatják."

Álmaidban lehet. Ha a te gépeddel, a te adataiddal történik a bűncselekmény, akkor te vagy az első számú gyanúsított. Ha pedig nem tudod bizonyítani hogy ki használta a gépet, ha nem te, akkor te is maradsz az egyetlen gyanúsított, és leszel az elítélt is.

Szép világ is lenne, ha a bűnözőknek bemondásra elhinné bárki is, hogy nem ők voltak...

2024. jan. 11. 22:18
 35/45 A kérdező kommentje:
33-34.Mi van ha egy hekker feltöri a gépedet, akkor is be szeretnél menni helyette a sittre?
2024. jan. 11. 22:20
 36/45 anonim ***** válasza:
46%

Annak jellemzően marad is nyoma. Ha nem marad, akkor meg pech, de tényleg mész helyette a sittre, hisz minden bizonyíték csakis rád fog mutatni.

2024. jan. 11. 22:21
 37/45 A kérdező kommentje:

36

Köszi, tehát támogatod azt a ( képzeletbeli) rendszert ami téged is sittre tehet!

2024. jan. 11. 22:22
 38/45 anonim ***** válasza:
64%
Milyen más rendszert tudsz még?
2024. jan. 11. 22:23
 39/45 A kérdező kommentje:

[link]

"Nem minden bizonyíték bizonyít, de minden, ami bizonyít, bizonyíték

2024. jan. 11. 22:44
 40/45 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon jó, akkor most hozz bizonyítékot arra az állításodra, hogy ha az autóddal vagy a számítógépeddel az egyedi azonosítóidat használva törvényt sértek, akkor Neked elég annyit mondani, hogy “de há’ biztos Úr nem én vótam’” és, ahogyan Te fogalmaztál ügy ejtve! Ha nem tudsz akkor azt úgy veszem, hogy szellemileg visszamaradott vagy és ezért hazudsz.
2024. jan. 11. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!