Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért feljelenthetnek?

Ezért feljelenthetnek?

Figyelt kérdés

Tiktokon baromkodtam az egyik barátnőmmel mert unatkoztunk. Egy kamu profilról beléptünk liveokba és beírtuk a chatbe hogy ,,gáz,, meg hasonlók mindegyikből tiltottak minket nyílván de azért jól szórakoztunk.

A lényeg, hogy beléptünk egy következő liveba és beírtam a chatbe hogy,,ha ilyen hangom lenne nem merném kinyitni a számat" erre a csaj aki kb 15 éves lehetett felállt idegesen és valakihez odament valami olyat mondott hogy ,,nézd mit írt nekem ez az idióta nő" és kikapcsolta a liveot. Szóval erre megilyedtem mert így még senki sem reagált és gyorsan töröltem a profilomat.

Egyik liveba sem léptünk be kétszer egymás után mivel tiltottak. Ennek a lánynak is ez az üzenet elött még annyit irtam be a chatbe hogy ,,de gáz vagy,,

A lényeg ,hogy ez zaklatásnak számít vagy valami? Tehetnek feljelentést?

(Kiskorú vagyok én is)

#feljelentés #Inzernetes zaklatás
jan. 3. 01:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
#30 De nagyon is foglalkoznak vele 2024-től, és én nem trollkodásból írtam, hanem komolyan, a kétpipás trollkodta szét az egész kérdést, én meg a #6-os válaszoló igazat írtunk, engem pl nem jelentettek fel sosem, mert nem zaklatok másokat, viszont van közeli ismerősöm akit igen, és kapot büntetést, szóval szerencsére foglalkoznak vele. :)
jan. 3. 15:44
 32/34 anonim ***** válasza:
#31 *kapott
jan. 3. 15:45
 33/34 anonim válasza:
Jól tetted barátom:)
jan. 6. 13:28
 34/34 anonim ***** válasza:
Már törölte is magát, jellemtelen, gyáva ember innen látszik, aki csak a monitor mögül nagy 15 évesekkel, szintén kislányként.
jan. 6. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!