Ezért feljelenthetnek?
Tiktokon baromkodtam az egyik barátnőmmel mert unatkoztunk. Egy kamu profilról beléptünk liveokba és beírtuk a chatbe hogy ,,gáz,, meg hasonlók mindegyikből tiltottak minket nyílván de azért jól szórakoztunk.
A lényeg, hogy beléptünk egy következő liveba és beírtam a chatbe hogy,,ha ilyen hangom lenne nem merném kinyitni a számat" erre a csaj aki kb 15 éves lehetett felállt idegesen és valakihez odament valami olyat mondott hogy ,,nézd mit írt nekem ez az idióta nő" és kikapcsolta a liveot. Szóval erre megilyedtem mert így még senki sem reagált és gyorsan töröltem a profilomat.
Egyik liveba sem léptünk be kétszer egymás után mivel tiltottak. Ennek a lánynak is ez az üzenet elött még annyit irtam be a chatbe hogy ,,de gáz vagy,,
A lényeg ,hogy ez zaklatásnak számít vagy valami? Tehetnek feljelentést?
(Kiskorú vagyok én is)
Ez mondjuk így garantált fegyház. De ha összeírod mit szeretsz majd viszek be neked a beszélőre.
43/F
Védőügyvéd
"A magyar Büntető Törvénykönyv (Btk.) 222. §-a alapján a zaklatás bűncselekmény ... A btk. 222. §-a szerint a zaklatás vétség, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, míg bizonyos minősített esetekben akár öt évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhatnak. A kiskorúak elleni internetes zaklatás, vagy "cyberbullying" is ide tartozik ... "
Mindenesetre én az ide kiírt kérdés alapján (amely terhelő bizonyítékként szolgálhat) én felvettem a kapcsolatot a Nemzeti Biztonsági Szolgálattal és bejelentettem az incidenst preventív jelleggel, hogy más ne essen áldozatul az internetes zaklatásodnak.
Legyünk könyörületesek:
Néz kislány! Semmit sem fogsz kapni. De legyen ez intő példa arra, hogy nem szép amit tettél. :)
Semmi bajod nem lesz. Ez alapján a magyar internetezők döntő többsége bíróság előtt állna.
De ha legközelebb szemétkedni akarsz másokkal, akkor jusson eszedbe az elmúlt éjszakád.
megvagyok ilyedve -> meg vagyok ijedve
Majd írd meg, hova kerültél, küldök egy helyesírási szótárt!
Írtam, hogy semmi bajod nem lesz. Kicsit olvass ezen az oldalon, itt is megy a szemétkedés, volt, hogy engem még meg is fenyegettek a helyi szarháziak. A Youtube, Twitch kommentek szintén ilyenek. Senkit sem zárnak börtönbe azért, mert paraszt a neten.
Jó lenne, ha beszélnél egy felnőttel, mert itt nem fogsz olyan segítséget kapni, amitől megnyugodnál.
#28 fura, h mikor te bántottál másokat téged rohadtul nem érdekelt, h az illető esetleg öngyilkos lesz.
Nyugi, szart se foglalkoznak az olyanokkal mint te, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!