Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem láttuk?

Miért nem láttuk?

Figyelt kérdés

Apasági tesztet csináltattunk jegyzőkönyv készült róla, a lap alján szerepel hogy intézte x személy és jelen volt x személy tanú. De senki nem volt ott csak a hölgyemény aki mintát vett. Nem készült arc fotó sem. Illetve nemis csomagolta előttünk a teszteket.

Ez normális? Így működik ?

2023. dec. 8. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Amikor elolvastad a jegyzőkönyvet és aláírtad, akkor feltetted ezeket a kérdéseket?
2023. dec. 8. 20:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem de én csak ma láttam mivel ma kaptam meg. Jelent ez problémát ?
2023. dec. 8. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
A jegyzőkönyv lényege az, h feljegyezze egy esemény menetét, körülményeit, amit a résztvevők aláírásukkal hitelesítenek. Ha ezt utólag kapod meg tele fals infoval, akkor miről beszélünk?
2023. dec. 8. 20:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor az eredmény is fals lehet? Nem értem nagyon
2023. dec. 8. 20:47
 5/9 Fsms ***** válasza:
Magát a problémát nem értem. Egy DNS teszt megmondja pontosan, ehhez nem kell jegyzőkönyv.
2023. dec. 8. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Az mind rendben, de miért van ott hogy x tanú is jelen volt? Miközben nem volt ott senki rajtunk és a hölgyön kívül.
2023. dec. 8. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Én azt nem értem, hogy sokan miért nem bírnak értelmesen megfogalmazni egy kérdést. "Miért nem láttuk?" - Ez szerinted így egy értelmes kérdés? Ebből meg lehet tudni, hogy mi valójában a kérdés?
2023. dec. 9. 10:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem érted? A lényeg az hogy nem láttuk a tanút aki a jegyzőkönyvbe szerepel. A minta vevő hölgyön kívül más nem volt ott. Tehát a kérdés az hogy miért van be írva ha nem volt jelen? Remelem most már érted……
2023. dec. 9. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

De értem, mert elolvastam a kérdés alatti részt. Azt nem értem, hogy ezt miért nem a KÉRDÉSBEN fogalmaztad meg.

De én is azt mondom: ha készült jegyzőkönyv, nyilván alá kellett írni, ha így van, akkor miért írtál alá valótlant, vagy miért nem kérdeztél rá, hogy is van ez?!

2023. dec. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!