Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha 4x láttuk egymást valakivel...

Ha 4x láttuk egymást valakivel az utcán és az utolsó 2 esetben nem mertem ránézni hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Én kezdeményeztem amikor először láttam de ő elutasított, másodjára már ő nézett rám messziről én is rá de amikor közelre értem nem mertem pedig biztos megszólított volna, harmadjára egyáltalán nem mertem ránézni, negyedjére láttam a fején hogy egy kicsit dühös rám és már nem akarja de még így is próbált egyszer rám nézni de én nem mertem most sem.

A kérdésem az hogy mehetek e még a közelébe, megszólíthatom pl vagy hagyjam békén?én vagyok a nő

2023. nov. 9. 18:36
 1/7 anonim válasza:

Közel laktok egymáshoz? Mindketten függetlenek vagytok? Ő is?

Mit mondtál neki egészen konkrétan? Barátkozni szerettél volna csak?

Ui: nekem barátságból lett szerelem legutóbb, de nincs túl jó tapasztalatom így sem. Bármikor kiderülhet, hogy van harmadik fél is, pl.

2023. nov. 9. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Teljesen idegen ember nem tudok róla semmit, kis városban lakunk ezért gyakran látjuk egymást, illetve van egy hely ahol szinte minden nap ott van, semmit nem szóltunk eddig egymáshoz
2023. nov. 9. 18:47
 3/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2023. nov. 10. 18:37
 4/7 anonim válasza:
jöhet az anál
2023. nov. 10. 20:51
 5/7 anonim válasza:

Egy férfi elutasított. És te ezek után azt kérdezed, próbálkozz e még, nőként?

Hát biztos, hogy nem alaznam le magam még egyszer. Először se tettem volna meg.

2023. nov. 11. 09:05
 6/7 anonim válasza:
5,de nagy arcod van.
2023. nov. 11. 10:31
 7/7 anonim válasza:
Hát inkább legyen nagy arcom, minthogy én fussak egy pasi után. Főleg hogy egyszer már el is utasított. Rohadtul lealazo élmény lehet, de te csak próbálkozz a kis arcoddal. 😂😂
2023. nov. 11. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!