Minden elsimerésem azoknak akiknek sikerült életükben olyan barátságot kötni valakivel mintha testvérek lennének, jóban rosszban együtt vannak és megértik egymást becsüljétek meg az ilyet mert néhanyunknak nem sikerült!!!! ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 16:57
1/4 anonim válasza:
1 ilyen barátom van :D inkább sok haverom van mint barátom...de most nem értem mi is a kérdés.
2/4 anonim válasza:
Néhányunknak nem sikerult?
Többségben vagyunk azok,akiknek nincs barátja,akiket elárult,becsapott a barátja,akit lesz.r a barátja mert párja van.
Akinek van barátja és olyan,akire számíthat,az szerencsés ember.Még akkor is,ha nincstelen,de lelkileg akkor is gazdag.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen egy.Egy lány volt a "testvérem".De sajnos ott rontottam el,hogy egyhangú volt a beszélgetésünk.És azóta csak egyszerű barátokat szeretnék magam mellett.Soha nem lesz olyan ember az életemben mit ő volt.És nem is engedem el.Még mindig ő a legjobb barátom.
4/4 anonim válasza:
A #3-as vagyok.
Azt kimaradt,hogy azóta nagyon nehezen baratkozok ismeretlenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!