Együtt lehet élni úgy valakivel, hogy egy szót sem szóltok egymáshoz (nekem sikerült)?
Figyelt kérdés
Az egyik tesómról lenne szó. Kb két éve, hogy nem társalgok vele.
Együtt élünk a szülői lakásban hárman + a kis korú öcsém.
Össze vesztünk valamin úgy 2 éve és én azóta egyszerűen ignorálom.
Annyiban kimerül a beszélgetésünk, hogy néha leb*szom pár "piti" dolog miatt... lustaság, trehányság, alkohol problémák és ezekből adódó dolgok miatt többnyire.
Már gondoltam, hogy kifizetem a ház őrá eső részét (öröklés a szülők után) és kipenderitem a fenébe.
Van erre valami jogi lehetőség?
2022. dec. 29. 19:28
1/6 anonim válasza:
Szülők helyében téged pofoználak fel. De úgy látom már túl késő.
2/6 anonim válasza:
Kérdező, gyerekek nem használhatják az oldalt. A kérdésed alapján 12 lehetsz, nem való ez még neked.
5/6 anonim válasza:
A szülői házban a szülők döntik el, hogy ki lakhat. Ha meghalnak a szülők, akkor egyenlően örököltök. Ha ki akarod fizetni és ő ebbe belemegy, közjegyző, vagy ügyvéddel köthettek szerződést. Amint megtörtént a kifizetés és a tulajdoni lapon a te neved szerepel, jogosan kilakoltathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!