Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy itt ismerkedtetek valakivel, szimpatikusnak tartottátok és kiderült, hogy elég közel laktok egymáshoz vagy esetleg még ugyanabban a városban is? Összejött végül legalább egy találkozó?

Figyelt kérdés

2019. dec. 28. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kb. 10 percre lakik tőlem egy lány, akit pár éve megismertem itt. Volt egy csomó közös érdeklődési körünk, barátok lettünk, többször is találkoztunk, de aztán megszakadt a kapcsolat.
2019. dec. 28. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de jó lenne.
2019. dec. 28. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szimpátiáig jutottam el egy-két emberrel hosszabb levelezés során, nem is kérdeztem, hogy konkrétan hol lakik, de tőlem annál többen. Én bizalmatlan vagyok ehhez, meg nem is akarok itt ismerkedni. Talán egy ember lett volna akire kíváncsi lettem volna személyesen is, de nem mondtam neki, de ő eltűnt.
2019. dec. 28. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem. Többen is szimpatikusak lettek innen, de az mind messze lakik.
2019. dec. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!