Ha valakivel közünk kell legyen egymáshoz, akkor valamilyen úton módon lesz is? Mi a véleményetek erről?
Nem. Ha valaki szimpatikus, vagy sok a közös bennetek, vagy távolról már vonzódtok egymáshoz, akkor előbb-utóbb egyikőtök valamilyen módon keresni fogja a másikat, még ha nem is tudatosan. Így tehát előbb-utóbb találkozni is fogtok.
Ennyi. Nincs ebben semmi sors meg előre elrendelés. Döntések sorozata, ahogy minden más az életben.
Hiszek is benne, meg nem is
Hiszek, mert szinte minden kapcsolatnak, találkozásnak van értelme, tartalma - ha nem, akkor annyi, hogy a rosszból is tapasztalatot szerzünk.
Nem hiszem, mert nem találkozhatunk mindenkivel (pl.: csak Mo.-t figyelembe véve). Így ha pl.: én Záhonyban lakok, akkor lehet, hogy kellene találkoznom valakivel, aki pl.: Zalaegerszegen lakik. De lehet, hogy nem. Szóval tudatos találkozás "épp azzal az emberrel" nincs, csak a helyzet, vagy a véletlen hozza ki, hogy "nekünk" találkoznunk kellett egymással (lásd pl.: egy képzésen való emberek véletlenszerű találkozását).
En vonzodtam valakihez azt gondoltam hogy o is hozzam de egyikunk se mert kezdemenyetni igy abba is maradt a dolog
Bar nem annyira mert olyan szinten vonzodtam hozza hogy álmaimban megjelent es ott szexeltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!