Ezt hogyan kell értelmezni?
Albérletben lakom, tönkrement a zár. Eddig mindenki azt mondta, ez a tulajdonos költsége viszont valaki ezt írta Nekem:
"Átgondoltam amit írtál a zárról. A rossz hírem az, hogy valószínűleg a gondnoknak van igaza.
Bérlakás esetén a burkolatok, ablakok, berendezési tárgyak karbantartásával, pótlásával, cseréjével kapcsolatos költségek viselésére a megállapodás az irányadó. Ha nincs ilyen, a karbantartás és felújítás a bérlőt, pótlás és csere a bérbeadót terheli. Meg kellene nézni a szerződést.
Ha viszont egy lakás szociális bérű és a tiéd tulajdonképpen az, akkor valamennyi a bérlőt terheli.
Szóval úgy gondolom, hogy a fele fele jó megoldás, bármennyire is rosszul érint ez téged.
Sajnálom, hogy tönkrement a zár, de a dolgok folyamatosan kopnak, elromlanak ahogy használjuk őket, sajnos ennek ára van. "
De ez nem szociális bérlakás, se nem bérlakás, én albérlő vagyok és szobát bérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!