Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elvettem a Barátomtól 110.000f...

Elvettem a Barátomtól 110.000ft-ot, hogy megbosszuljam a tettét [ elcsábította a Barátnőmet, rajtakaptam Őket]-követelhetie- vajon azt vissza?

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 16:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%

És miért nem a barátnődet loptad meg, ő nem volt benne a dologban?!

És te nem voltál benne a dologban, hogy nem voltál elég a barátnődnek?

Ilyenkor az lehet normális, hogy kirúgod a barátod és a barátnőd is, csináljanak, amit akarnak, de nem önbíráskodsz, nem állsz bosszút, nem verekszel, nem lopsz, hanem továbblépsz, és éled az életed.

2023. nov. 9. 11:00
 12/31 anonim ***** válasza:
59%

11

Én megloptam a csajt is, nem is kevéssel, azóta csődbe ment!

2023. nov. 9. 11:14
 13/31 anonim ***** válasza:
67%
#12 Erre se lennék büszke. De majd visszaadja az élet.
2023. nov. 9. 14:16
 14/31 anonim ***** válasza:
51%

13

Nem! Ő kapta most vissza!

2023. nov. 9. 14:32
 15/31 anonim ***** válasza:

Ha nem bekulsz ki a sráccal akkor koltsed magadra!

FMJI

2023. nov. 10. 13:59
 16/31 anonim ***** válasza:
14%

a jobbik énem azt mondja add vissza.

a másik énem aki tapasztalt már faxságokat, elárulták barátok.. és engem is megcsalt az első bnőm, + meg is alázott (depiztem vagy 2 évig) azt mondja titkold el és szépen tartsd meg had szenvedjen a tetvedék. mer amúgy megérdemlik a büntetést.

megcsalásra nincs törvény és elég baj az! ez sosem fair sajnos a megcsalt félnek.

pedig konkrétan depizel.. pazarlod az életed a szomorkodásra, pénzbe is kerülhet ha pszichológushoz jársz stbstb.

és az a különbség ez más szomorkodáshoz képest hogy ezt 1 konkrét fél okozza és szándékosan és a szeretted. ezt is büntetni kéne véleményem szerint

2023. nov. 10. 20:09
 17/31 anonim ***** válasza:
92%
én azt mondom ( a világban ahol am mindnenki lop.. a felső vezetők pláne) tartsd titokban.. tedd félre valamire :) nem lehet bűntudatod mer elárult mindkét szemétláda.
2023. nov. 10. 20:10
 18/31 anonim ***** válasza:
47%

de ilyenkor hogy csábítanak el egy kapcsolatban lévőt? ilyen könnyű vérű emberek és ennyi? ( az egy dolog hgoy a tetvedék haver... de a lány elvileg kapcsiban... just why? )

fellángolás volt és dugtak.. vagy össze is jöttek?

2023. nov. 10. 20:15
 19/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon helyesen tetted. Vagy akkor ott megragadod a lehetőséget és elveszed, vagy ezen agyalsz utána és tényleg te vagy kisemmizve.

Mert hogy félredugni Legális, innentől kezdve tegye mindenki szét a két kezét és vonja meg a vállát. A félredugót mindig csak a jó isten meg a lelkiismerete fogja megbüntetni. Vagyis soha senki...

Megbüntetni talán, de tényleg csak nagyon talán akkor tudnak, ha egy automata előtt vetted fel. Persze erre is mondhatod, hogy az ő kérésére, ebből vásároltál magatoknak élelmiszert, ő később pedig ezzel zsarolt.

Ha kivetted az íróasztal fiókjából akkor kész, nyert ügyed van.

+a barátod is érezheti, hogy szaros, ilyenkor az ilyesmit könnyen lenyelik.

2023. nov. 13. 13:14
 20/31 anonim ***** válasza:
60%
@19 Elég jó tippeket osztogatsz olyan témában, aminek 2 év letöltendő a maximum büntetése.
2023. nov. 13. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!