Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Faluhelyen tényleg megbosszulj...

Faluhelyen tényleg megbosszulják, ha valaki ellenzéki?

Figyelt kérdés

Először csak a szomszédok kezdtek duruzsolni, majd eljutott a pletyka a falu végébe is. Tömegesen mentek a községházába számonkérni a polgármester úrtól, hogy mi tévő legyen a falu népe. Ő először mindenkit nyugalomra intett, majd végül mivel látta az emberek szemében a gyűlöletet, ő vezette a falu népét a házunkhoz. Vasvillával, kaszával és fáklyával felszerelve követelték, hogy anyámék adjanak ki, de megszöktem. Nem volt hova menekülni, így a közeli elhagyatott szélmalomba bújtam, de ott is rámtaláltak. Mivel az ajtót nem tudták rámtörni, felgyújtották, hogy kifüstöljenek. Szerencsére még előtte kiszöktem a hátsó nyíláson keresztül, ahol az őrölt gabonát leengedték a lovaskocsira, és az éj leple alatt megszöktem és elrejtőztem a mocsárban. Azóta új életet élek a városban, a falu meg azt hiszi elégtem a szélmalommal együtt.

Szerencsére ezt a történetet csak álmodtam, de rettegek, hogy valójában kiderül az igazság… az összefogásra szavaztam!

2023. aug. 14. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Fordulj a pszichológusodhoz.
2023. aug. 14. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Így nem, úgy inkább, hogy pl. az ellenzéki vállalkozónak nem fog a fideszes önkormányzat munkát adni, az ellenzékit jobban ellenőrzik, hamarabb elkaszálják, a hivatalok tudják, kiket kell zargatni, és kik a fideszes vállalkozók, akiket békén kell hagyni, stb.
2023. aug. 14. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Falu helyen az embereknek kisebb gondjuk-bajuk nagyobb annál, hogy ki kivel van. Konkrétan lexarják hogy komcsi vagy náci vagy addig, míg nem próbálod valamelyik izmussal megtéríteni őket. A falusiak alap esetben pragmatikusak, jól tudják, bármelyik nyikhaj is ugrál a parlamentben, a gaz nem vágja le magát, és az állatok sem ganéznak ki maguk alól.
2023. aug. 14. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Ott van salgótarjány.

A lakosság 90%a cigány.

Mégse a fidesz győzött ott.

Inkább azt oltják szét a dzsipszik aki fidesz szavazó.

Még ők is ostoba buta fa szként tekintenek egy fidesz szavazóra.

2023. aug. 14. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Mégis a buta, igénytelen cigányság az egyik legnagyobb szavazótábora a Fidesznek.

2023. aug. 14. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
Igen, a statisztikák szerint a buta, tanulatlan vidékiek a fidesz legfőbb szavazói. Kinézem belőlük.
2023. aug. 14. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

ma 16:49

Urban legend kategória, nekem is volt ilyen ismerősöm aki sírt mert a kormányközeli vállalkozók kapták azt a munkát amit ő régen, közben meg munkásszállót tartott fenn és havi szinten milliókat gombolt le az államról úgy, hogy a befektetett pénz egy részét is ellopták és amit tényleg elköltött az is 1-2 év alatt térült meg. (egy normál befektetés 10-15 év alatt kéne megtérüljön és annak már lehet örülni)

A kormány mindenkit békén hagy aki hajlandó azt megtenni, hogy a profitját nem a Fidesz megbuktatására akarja elkölteni. Lásd Kóka János.

2023. aug. 14. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, te még álmodban sem jártál faluban.
2023. aug. 14. 17:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy megverik, mint szódás a lovát
2023. nov. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!