Szerintetek az oroszok a Moszkva hadihajó elsüllyesztését nem fogják megbosszúlni?
Teljesen egyértelmű, hogy segitett az USA, ezt a lipsi média is megszellőztette.
Ez viszont akkora belemászás egy idegen hatalom arcába, hogy szerintem erre bosszút esküdtek az tuti.
Persze nem nyiltan üzennek hadat, hanem sunyi módon ahogy az USA is művelte. Csak megfelelő alkalmat kell várni és picit helyezkedniük kell Amerika szomszédai körül és a Sarmatok 3 perc alatt elintézik egész Észak-Amerikát.
"és a Sarmatok 3 perc alatt elintézik egész Észak-Amerikát."
Azért ez aránytalan lenne, nem?
Valami arányosabb dolgon viszont lehet, hogy ötletelnek.
Az, hogy az USA támogatja az ukránokat ismert úgy három hónapja, azóta is "bosszulva vannak"!
Most őszintén szegény Putyinkónak Ukrajnával is tele a keze, nem hogy még kikezdjen az USA-val.
#1!
Nem tudom.
Ha a japánok csak egy hadihajót süllyesztettek volna el Pearl Harbour-nál USA akkor is totális háborút inditott volna Japán ellen szerintem.
Sokan nem fogják fel ennek a súlyát.
Papír bocsok nem oroszok.
Ezt putyin elk rta jobban mint Gyuri!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!