Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az alkohol, és dohányzás...

Az alkohol, és dohányzás elleni törvényeket nem kéne eltörölni?

Figyelt kérdés
Hogy nem szabad egy sört inni az utcán. Nem szabad buszmegállóban dohányozni. Ezek mind olyanok, amik nem jók, és törölni kéne.
2023. okt. 12. 00:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
39%
Alkoholista bagós vagy, és ezt egész nap mindenhol szeretnéd csinálni. Az ilyet nevezem én trógernek.
2023. okt. 14. 07:09
 32/39 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szigorítani kéne.
2023. okt. 21. 00:31
 33/39 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező!

Én szeretek cigizni, inni viszont nem.

Mindkettő káros, ha ész nélkül csinálod.... de ha mértékkel, akkor nem.

Csak ott gyújtok rá, ahol lehet..... és képzeld, kibírom!

2023. okt. 21. 05:17
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem konkrétan azt kéne tenni, hogy a 2005-ben, és az azután született személyeknek eleve tiltott legyen a dohánytermék eladása. Rajtakapás esetén milliós bírságot kéne kiszabni akár első esetre is, és sok próbavásárlást kéne tartani.

dohányboltot meg közért, pláza, közösségi közlekedési megálló, iskola stb. 200-300 méteres körzetében be kéne tiltani.

A cigicsempészetet meg börtönnel kéne büntetni vagyonelkobzással.

2023. okt. 21. 08:57
 35/39 anonim ***** válasza:
55%

Engem nem érdekel, ki milyen halálos droggal tömi magát, vagy épp seggrészeg, legyen, egészségére. Szerintem se kéne büntetni. De ha részeg lehányja az utcát - nem érdekel, hogy részegségből, vagy sem - beleverném a fejét, és feltakaríttatnám, ennyi. Cigis dobozokra se kellenek ezek a halál ijesztgetések. Ő dolga, mit csinál.

Hanem megbocsáss, az hogy telefújod a másikak képét dohányfüsttel egy olyan buszmegállóban, ahol nem te vagy egyedül éjjel háromkor, az már nem a magánügyed, világos?

2023. okt. 21. 09:37
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
De el kéne. Régebben a tanár is dohányzott az órán és az orvos is a rendelőben. Nem volt ilyen diktatórikus államberendezkedés. A szabadság akkor szűnt meg, mikor 90-ben bejöttek a kapitalisták.
2023. okt. 21. 10:19
 37/39 anonim ***** válasza:

ma 08:57 vagyok

Ja és a cigi után minden alkoholreklámot be kéne tiltani, de itt nem állnék meg, az egészségtelen kaják: chips, meki és társai, cola, energiaitalok... reklámját is tiltanám.

2023. okt. 21. 10:50
 38/39 anonim ***** válasza:
39%
Én szigorítanám a törvényt, 2005 után születettek ne vásárolhassanak dohánytermékeket, a cigaretta árát legalább megdupláznám, cigaretta csikk eldobása legalább 50 ezer forint büntetésnek kellene lennie.
2023. okt. 21. 18:05
 39/39 anonim ***** válasza:

ma 18:05

Teljesen egyetértek veled.

2023. okt. 21. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!