Az alkohol, és dohányzás elleni törvényeket nem kéne eltörölni?
Figyelj, kérdező!
Olyan helyen iszod meg a sört az utcán, ahol nmm lát senki....
Vagy a buszmeg - től kb. 3 méterre gyújtasz rá......
Legyél már egy kicsit kreatív, a jogalkotót meg hagyd lógva!
Neki is élni kell valamiből...
#6 "Sehol sem hallottam olyat, hogy egy fiatal azért bánt egy másikat, mert részeg."
Hát ha becsukod a füled meg szemed és szándékosan nem veszel tudomást a valóságról akkor tényleg nem hallottál ilyenről. Ettől az még létezik.
Eltörölni?? Wtf??
Inkább jelentősen meg kéne emelni az adót rajtuk. Mindkettőn. Mert még mindig nem fedik le az egészségügyi költségeket, amit kitermelnek.
Illetve tovább kéne szűkíteni a felhasználási helyeket.
Olyan környezetet kell kialakítani, ahol ezek a szerek nem függőségek kielégítéséért vannak, hanem élvezeti cikkekként fogyaszthatóak.
16 - os!
Semmit se érsz vele.
A cigi - az alkohol és a benzin mellett - a másik olyan termék,amit az egekbe emelhetsz, akkor is meg fogják venni. (ezt a közgázon tanultuk...)
Lehet, hogy anyázik egy hétig az ár miatt,de a vége az, hogy beáll tankolni, illetve elmegy a trafikba cigit venni. Még akkor is, ha inkább nem eszik.
"Ja, egy ertelmes normalis ember nem dohanyzik egyaltalan."
Hát mester, ha Neked ez a szűrő, akkor Nálad van baj a toronyban rendesen!
Értelmes dolognak tartod a cigarettázást? Igazából csak ésszel kellene felfogni hogy mekkora baromság az egész úgy ahogy van.
Értelmes ember nem dohányzik. Én úgy vettem észre hogy aki minél többet bagózik, az annál butább ember. Aki már napi 1 dobozzal szív az nem feltétlenül rossz ember, csak esze az nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!