Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az alkohol, és dohányzás...

Az alkohol, és dohányzás elleni törvényeket nem kéne eltörölni?

Figyelt kérdés
Hogy nem szabad egy sört inni az utcán. Nem szabad buszmegállóban dohányozni. Ezek mind olyanok, amik nem jók, és törölni kéne.
2023. okt. 12. 00:33
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
63%
De, ahogy a drogok tiltását is abbahagynám. 1920 előtt az egész világon legális volt minden drog a történelem folyamán, nálunk pl. a Pál Utcai Fiúk korában kérhettél egy fiola heroint a patikában, Amerikában meg volt kokainos rágógumi, és vízipipázó klubbok hasissal, mégsem omlott össze a társadalom.
2023. okt. 12. 00:39
 2/39 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen egyet értek a tiltással. Hagy ne kelljen már szagolnom mások ocsmány cigijét a buszmegállóban... Menjen arréb 10 méter és kész...

Az alkohollal nem értek feltétlenül egyet, de muszáj volt, mert minden punk gyerek a játszótéren piált fényes nappal, ahol a kicsik játszanak. Azt meg úgysem tudod ellenőrizni, hogy dehát csak egyet ivott... Ha meglenne az emberekben az a kultúrális minimum intelligencia szint, hogy nem részegedek le ott ahol másokat zavar, nem szemetelek stb. akkor nem volna ilyenekre szükség. Ilyen alap dolgokat kéne betartani, de mivel nem megy, így szükség van a tiltásokra.

2023. okt. 12. 00:44
 3/39 anonim ***** válasza:
9%
2 mert a tiltás ér bármit is
2023. okt. 12. 01:06
 4/39 anonim ***** válasza:
76%
Persze. Azóta ezek nincsenek
2023. okt. 12. 01:28
 5/39 A kérdező kommentje:
Nem bántottak senkit.
2023. okt. 12. 02:37
 6/39 A kérdező kommentje:

Sehol sem hallottam olyat, hogy egy fiatal azért bánt egy másikat, mert részeg.

A legtöbb részeg nem is bántott senkit, én nagyon jól elbeszélgettem velük. Akkor tiltsák be hisztis, mentális beteg, másokat a semmiért kirugató nőket is.

2023. okt. 12. 02:41
 7/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy most van akkor tudtak jobban együttélni, és családot alkotni, vagy jól érezni magukat.
2023. okt. 12. 02:45
 8/39 A kérdező kommentje:

A cigányok meg anélkül bántanak, hogy lenne bennük drog. Csak elég ha páran összejönnek, és értelmetlenül hablatyolni kezdenek, és megölik még egymást is. Nem kell ezeknek ahhoz semmi. Tudom, hogy mit láttam. Mint a megszállt démoni horda.

hazudott a jobbik. nem kell ahhoz, hogy pénzed legyen. Ha nem tartozol közéjük, ott helyben megölnek. Mégsincsenek betiltva. Legalább az alkohol lehetne. De tiltva van. Mintha valami bevándorlókkal teli utcákon mennék.

2023. okt. 12. 02:51
 9/39 A kérdező kommentje:
#1 Nem tudom, hogy most, vagy akkor tudtak jobban együttélni, és családot alkotni, vagy jól érezni magukat.
2023. okt. 12. 02:54
 10/39 anonim ***** válasza:
3%
De. El kéne.
2023. okt. 12. 03:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!