Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Le mondhatok az ingatlan...

Le mondhatok az ingatlan részemről? A többi lent..

Figyelt kérdés

Van 1 ingatlan ami apukámé volt és 3- man örököljük na viszont,az ingatlan ebben a városban van ahol én élek,állandóan ami problémák vannak mindig én kell intézkedjek a 3 gyermekem plusz férjem mellett jah és a salyát melómat kihagytam,mert én is dollgozok,egyszerüen őket nem.érdeklik,2.éve hogy ott ál az ingatlan, nem akarják eladni,mindig az igérgetés hogy megcsinálják stb.. de semmi...

Le szeretnék mondani de úgy hogy egyiknek sem a javára, csak nem tartok igényt a részemre.. Ilyet lehet??? Vagy muszály lesz választanom valakit??

2023. szept. 21. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Lemondhatsz. Olyan nincs hogy senki nem örökli a részed. Vagy a testvérek kapják, vagy ha ha ki akarsz velük szúrni akkor valami vadidegent jelölsz meg. Mondjuk a katolikus egyházat :D
2023. szept. 21. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Bíróságon kéred az osztatlan közös tulajdon megszünzetését.

Opciók.

Eladjátok közösen

Egyik résztulajdonos megveszi.

Amennyiben a tulajdonostársak nem jutnak dűlőre elárverezikés megkapod a részed.

2023. szept. 22. 03:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Megvolt már a hagyatéki tárgyalás?
2023. szept. 22. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!