Mikor fizeti ki az örökségem a banj, ha már több, mint egy hete bent voltam jogerős hagyatéki irattal? A banki ügyintéző nem tudta...
Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 20:50
1/10 anonim válasza:
Akkor be kellett volna menned a főnökéhez.itt hiába érdeklődsz.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy most mi a helyzet. De anno 15 éve az OTP-nél a hagyatéki végzéssel rögtön fel tudtuk venni anyukám számlájáról a testvéremmel a rajta lévő pénzt és megszüntetni a számláját. De az nem volt túl nagy összeg, fejenként 1 millió volt az örökség.
4/10 anonim válasza:
Ennek ezer és egy oka lehet, kérdező!
Ezt most mi ennyi info - ból honnan tudjuk?
Főlegm hogy az ügyintéző se tudta, akkor itt mit vársz?
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a 3.számú értelmes válaszadónak!
A többieknek, pedig ha segíteni nem tudsz, ne okoskodj!
2023. szept. 18. 11:52
6/10 anonim válasza:
1-es vagyok, nem tudom mi volt az okoskodás a válaszomban.4-es sem okoskodott egyébként.
7/10 anonim válasza:
Ezért kell haláleseti rendelkezést készítettni, akkor még a hagyatékit se kell megvárni.
8/10 anonim válasza:
Egy idióta vagy, kérdező!
Szerinted mentalisták vagy médiumok vagyunk, hogy kitaláljuk a problémádat, úgy, hogy még értelmesen se tudod elmondani?
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as!
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásod! A stílus maga az ember! 😉
2023. szept. 18. 15:09
10/10 anonim válasza:
Az bizony, kérdező!
Akárcsak te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!