Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van ha aért csúszunk le a...

Mi van ha aért csúszunk le a napelemes támogatásról mert rosszul írta az időpontot az ügyintéző?

Figyelt kérdés
3,5napja írta hogy 5 napom van megcsinálni a hitelesítést, amit megcsináltam 1,5 napja. erre ír tegnap reggel hogy hova kell visszatölteni stb. ma reggel belépek, és azt írja lejárt az idő. ilyenkor (ha valóban így lesz hogy lejárt az idő és az a baja) bukta és ennyi volt, egy ügyintéző miatt?
2023. jan. 17. 07:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a pakliban, de megéri cirkuszkodni.
2023. jan. 17. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

A dátumokat kell látni és nem azt mikor olvastad a levelet. Nekem úgy tűnik abból amit leírtál, hogy tegnap kellett volna feltöltened.

Beszélj vele, ha normálisan próbálkozol és kéred az ügyintéző segítségét akkor gyakran megoldódnak az ilyen problémák.

Vagy kiderülhet a félreértés a dátumoknál, határidőnél és orvosolható.

2023. jan. 17. 09:36
 3/5 A kérdező kommentje:
azóta elértem, sikerült megoldania, nekem már nem engedte feltölteni
2023. jan. 17. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 De akkor ezek szerint megoldódott az ügy, jól értem?
2023. jan. 17. 13:15
 5/5 anonim válasza:

Magyar mentalitás sajnos, miért kell mindent az utolsó pillanatra hagyni, ezt sosem értettem... annak ellenére, hogy magam is szoktam ilyenekbe csúszni néha....

Verheted a tamtamot, de ott neked is bizonyítanod kell sok mindent meg a másiknak is. Szerintem előrébb nem leszel vele, max. az ügyintézőt rúgják ki...

2023. jan. 26. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!