Milyen jogorvoslati lehetőségeim vannak, ebben az alábbi esetben? Mozgássérült személy gépkocsi támogatási kérelme, ha az ügyintézők 3 esetben is hibáztak?
A Kormányhivatal Járási Hivatalához, a megjelent pályázat határidején belül, beadtam a gépkocsi szerzési támogatásomra való igényt, háromkerekű mopedre vonatkozóan, mivel nagyon nehezen közlekedek.A kiértesítőt azonban hiába vártam. A megyei Szociális és Gyámügyi Osztály ügyintézője közölte velem. ” sajnos, az Ön igénylése nem érkezett be, így elbírálásra sem került.” Az ügyintéző hölgy utánanézett: 1. A…….i Kormányhivatal kérelmemet, tévesen a Családtámogatási Főosztályhoz küldte /………L. u./
2. A Családtámogatási Főosztály továbbította a Rehabilitációs Csoporthoz./ ………../
3. A rehabilitációs csoport egy szakvéleményt küldött állapotomról / pedig, ha bárki figyelmesen elolvassa, egyértelmű volt, hogy mi is volt a kérelem célja../Szomorúan és sajnálattal vettem tudomásul, hogy sorozatos hibák miatt a várt segédeszközt, melyre nagyon –nagy szükségem lenne, így nem kaphatom meg...
Köszönöm a választ! A véleményem nekem is hasonló volt, de kíváncsi voltam más véleményére is .
Megítélésem szerint az esetből az a tanulság , hogy meg kellett volna kérdeznem a Megyei Szociális és Gyámügyi Osztályt, hogy a kérelmem beérkezett-e. Mivel én bíztam a munkatársak, korrekt feladatellátásában, ezért ezt nem tettem meg. Másnak legyen ez tanulság !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!