Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A munkahelyemen nem tudok...

A munkahelyemen nem tudok dolgozni már 2 napja, mivel a munkához használt program nem működik, ezt megteheti a munkáltató, hogy nem fizeti ki, teckinai hibára hivatkozva? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy programon keresztül dolgozunk, otthonról, viszont ez a program nem nyílik meg nekem, és azonnal értesítettem is róla az összeg lehetséges személyt (supervisor, team leader stb), hogy legyen megoldás erre, hogy dolgozhassak, viszont ami történt az az, hogy 2 napja várok a megoldásra, nem tudok semmit tenni, egyszerűen az IT nem akarja felvenni az ügyet és foglalkozni vele, a munkáltató korábban már megtette velem, hogy ezeket az eseteket nem fizette ki, de úgy gondolom, hogy ez nem lenne fair, van egy a Mtk-ban valamiféle jogszabály ami ilyesetben védi a munkavállalókat?

(Korábbi esetekben kisebb óraszámról volt szó, ezért nem vitáztam rajta, de így hogy napok mennek el most, ez már nagyon meglátszana a fizetésemben, arról nem is beszélve ha esetleg hetekig húznák az időt)

Előre is köszi a segítséget, választ! Szép hétvégét

2023. szept. 16. 19:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lényegében vagy kifizeti, vagy nem, legfeljebb azt mondja, hogy máshol is lehet ám dolgozni. Gondolom nem olyan sok pénzről van szó, hogy megérje neked ezzel évekig felperesként bíróságra szaladgálni.
2023. szept. 16. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!