Egy olasz ingatlanos weboldal tud ellenem végrehajtást kezdeményezni?
Regisztrációkór nem kellett lakcímet és semmit megadni, csak a Revolutos virtuális kártyámat és az e-mail címemet tudja a rendszer.
Belefutottam sajnos ebbe az 1 eurós prémium accountba amit elfelejtettem kikapcsolni 7 nap után és automatikusan kiállított nekem a következő 28 napra egy 39 eurós számlát amin csak az e-mail címem szerepel, illetve az összeg.
Szerencsére a Revolut letiltotta gyanús követelés miatt a tranzakciót, illetve pénzem sincs elég a kártyán ha le akarnák húzni róla.
Tudom ez a része az én hibám, hogy nem cancelleltem a feliratkozást időben. De teljesen kiment a fejemből, mert legalább 15 helyen keresgéltem kiadó szobát Erasmus félév miatt. Sajnos ez a 39 euró most elég nagy érvágás lenne nekem így a semmibe kiadni.
Az ÁSZF szerint 14 napig lemondhatom, ha nem használtam még a weboldalukat.
Szerintetek, ha a lemondásra nem reagálnak, és nem szüntetik meg a felrótt számlát, akkor ha nem fizetek ők fognak végrehajtást kezdeményezni?
"cancelleltem"
A magyar nyelvet nem tanultad meg?
aki ilyent elfelejt, az ne csodálkozzon semmin...törölni kellett volna, de te nagyban gondolkodtál...
Nem ismerem a követelő céget,de a kamatok miatt akár évek múlva is fizetned kell(akár öt-tízszeresét is az eredeti tartozásnak)
Ma már nem felejtenek, nem írnak le veszteségként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!