Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kirakhatnak emiatt a munkahely...

Kirakhatnak emiatt a munkahelyről?

Figyelt kérdés
Szkizofrén vagyok, megváltozott munkaképességűként takarítok. Sokszor, hogy enyhítsem a betegségem tüneteit, kicsivel több Frontint vettem be, mielőtt mentem dolgozni..egy kolleganőm tudja és azt mondta ha ebből a főnöknek baja lesz, akármennyire szeret, a főnök mellé fog állni. De nem örömömben vettem be a Frontint. Ugye így utólag nem lehet jogi következménye a dolognak? Vagy mondjam el a főnökömnek? Volt.aki azt mondta ez magánügy
2023. aug. 29. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"egy kolleganőm tudja és azt mondta ha ebből a főnöknek baja lesz.."

Miből?

hogy gyógyszert szedsz a betegségedre?

(jelzem a Frontin egy szorongás-oldó gyógyszer...)

A főnököd tudja, hogy mi a helyzet Veled? Hogy gyógyszert szedsz és hogy mire?

Ha elhallgattad, akkor is csak neked lehet bajod belőle, esetleg, de akkor sem biztos.

Ha meg nem hallgattad el, akkor meg semmi bajod nem lesz...

2023. aug. 29. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
12 frontin mellett hogy tudsz egyáltalán lábraállni?
2023. aug. 29. 23:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt-e kihatással a munkádra? Illetve volt-e olyan a munkaszerződésedben, ami pl. a veszélyes munkákra vonatkozik (tehát nem lehet ezt-azt szedni)? Kérdezték-e mikor felvettek, - akár az üzemorvos - hogy szedsz-e valamit?
2023. aug. 31. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!