Évekkel később mennyi eséllyel bukhat le valaki a munkahelyén kamu referencia miatt?
Nővérem akkori párja még 2013-ban úgy kapott meg egy jól fizető IT-s állást, hogy én voltam a kamu referencia személy, szépen megkaptam miket kell mondanom, ha hívnak a munkahelyről, ahova jelentkezett. Így is történt, én jól játszottam a szerepem, a srácot fel is vették. Előtte a csávót mindenhonnan kirúgták még a próbaideje alatt, azért kellettem én.
Szóval közben ők szétmentek, elég csúnyán. Most nővérem meg szeretné f1ngatni (még mindig ott dolgozik), hogy neeem dolgozott ő 5 évet egy másik multinál (amit behazudott az önéletrajzában). Van erre esély, így 10 évvel később?
Jajj,ne tegyetek mar szegenynek tonkre a kartierjet,azert,mert a maganeletben nem passzoltatok. Meg akkor se elegans belekeverni a karrierjet,ha o csalta meg a novered.
Nem keverjuk a munkat a maganelettel.
Semmi, mert úgymond elévült. És ha jól bedolgozta magát, akkor már nem érdekel senkit.
És bocs, de ez nagyon genyó húzás a nővéred részéről.
"ha csak nem történt konkrét"
Az pedig történt. A kérdező csalást követett el, ami ha ugye anyagi hátrányt is okozott a munkaadónak, akkor cumikálhat picikét. :)
7, nem bütetőjogilag nem történt bűncselekmény a kérdéssel kapcsolatban sem.
Nem derül ki, hogy ki a kérdező személye, hogy ki a nővére és ki a nővérének exe. V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!