Megtílthatja a gyermekem anyja,hogy velem legyen a gyerekem?
Házasok vagyunk de már külön élünk pár hónapja,van egy közös másfél éves gyermekünk. Az anyja meg akarja tiltani,hogy lássam vagy,hogy velem legyen heti kétszer pár órát. Nekem mennyi jogom van? Megteheti ezt?
A kisfiam már nem függ az anyjától,mindenfélét eszik és én is el tudom látni.
Kérdező, te értelmi fogyatékos vagy? Elmondtuk, hogy NEM!!!
Ha akarod most oda mész és elviszed a fiad! Ugyan annyi jogod van hozzá mint az anyjának....
Szakadhat rendőrségre, de semmit nem tudnak csinálni, hisz az apja vagy, és nem volt még gyermek elhelyezés....
Akkora egy papucs lehetsz, mi az, hogy megtiltja?!?!? A fiad láthatását?
Jogilag tiszta, viszont etikai szempontból nézve nem egészen. Nem lenne jó, ha odamennél, erővel kiszednéd az anyja kezéből vagy berontanál a szobába, felnyalábolnád a gyereket és az anyját félretolva lelépnél vele azzal, hogy 3 óra múlva visszaviszed. Ezt a nő is felhasználhatja később ellened és a gyerekben is nyomot hagy, ha akarata ellenére ilyen körülmények között elviszik az anyjától.
Szólj előre, hogy mikor, hova és meddig akarod elvinni a kicsit és fontos, hogy legyen nyoma. Ha így sem megy, akkor már van alapod a jogi lépésekhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!