Feljelenthetek valakit ha nyilvánosan raszista megjegyzést tett rám?
A feleségemmel meg a gyerekeimmel vártunk a buszra babakocsival.
Melletünk állt egy fiatal csaj,és ahogy kinyílt a busz ajtaja rögtön felszállt.
Én ideges lettem,mert babakocsisokat illő lenne szerintem előre engedni főleg több kisgyerekkel és nem pofátlanul elémenni.
Szóltam is neki hogy már bocs de nem baj, hogy mi is felszállnánk.
Erre flegmán visszaszólt egy olyat,hogy de igen de mit csináljak el kell viseljem..
A buszon többen vigyorogtak is erre.
Nyilván az zavarta,hogy cigányok vagyunk.
A gyerekeim is elég szomorúak lettek utána.
Látásból ismerem a csajt,a közeli lidliben dolgozik.
Ha beperelem lesz valami következménye??
#13: én sem szeretem előre engedni őket, mert annyi eszük nincsen, hogy ne maradjanak az ajtóban. Úgy viselkedik a legtöbb gyerekes, mintha neki minden is járna, mindenki más meg rohadjon meg, ők a nemzet aranya. A gyerekre se szól rá, ha visít mint a szopós malac. Őrület, hogy leginkább azok szaporodnak, akik ilyen suttyók. Ráadásul az a személyiségük, hogy kitojtak egy gyereket. Azt hiszik, hogy ők akkor mindenki felett álnak és minden is jár nekik. Mindig! a gyerekre hivatkoznak, mindegy milyen szitu van.
Mondjuk a mamikák se jobbak, azok is megállnak az ajtóban, ha meg picit hozzáérek, mert kb rám csukja a busz az ajtót, még én vagyok a szar, hogy lökdösöm:D
Ja meg rendszeresen azt tapasztalom, hogy amikor ezeket előre engedem, egyáltalán nem igyekeznek a felszállással. Normális ember megköszöni és próbál sietni amennyire tud, de ezek nem. Nem baj, ha rám csukják már az ajtót, őt akkor se sürgesse senki. Ha meg felszállok előtte, akkor meg tapló vagyok🤡
Tudom ezek alapján nagy bunkónak tűnhetek, pedig pont hogy nem. Azért van ilyen sok negatív tapasztalatom, mert udvarias vagyok és így gyakran kerülök ilyen helyzetekbe. Ha nem lennék jó fej, nem idegelne fel senki
25N
Őrület, hogy leginkább azok szaporodnak, akik ilyen suttyók. Ráadásul az a személyiségük, hogy kitojtak egy gyereket"
Inkább emiatt vagy bunkó.
16#
16# te csak ócska patkányku
*rva vagy, aki azt hiszi hogy van személyisége, pedig pont ugyanaz a suttyó senki, mint a másik 9 milla.
Az egyetlen eredmény az életedben, hogy van egy nagy undorító sárga pofád.
Legyél rá büszke te retek :)
Mivan fáj az igazság?
#15:56
Lol mekkora utolsó primitív cigány vagy :D
És még csodálkozol, hogy utál titeket mindenki xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!