Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kihez tudok fordulni ha a...

Kihez tudok fordulni ha a szomszédom minden egyes nap hergeli a kutyámat és a jegyző nem foglalkozik vele?

Figyelt kérdés

Hiába van fent dupla belátásgátló háló ennek ellenére is folyamatosan piszkálják a gyerekek. Felmásznak a farakàs tetejére onnan dobálnak át üveget, botot, folyton hangosan ugatnak át meg visitoznak a kerítés mellett állva és dobálják a kerítést és ehhez a szülők is asszisztálnak. Nagyon sok videofelvételem van róluk amit el is küldtem a jegyzőnek emailben de semmi választ nem kaptam hónapok óta. Nagyon bosszantó mert már olyan szinten felhergelik a kutyát hogy attól félek idegrendszeri problémája lesz az meg nem megoldás hogy folyton zárva tartsam mikor 1000m2 helye van szaladgálni. Ráadásul mentett kutya volt eleget elzárva.

Reggeltől késő estig ez megy, tépi rájuk a kerítést egészen addig amíg kint vannak. Ilyenkor ha itthon vagyok el szoktam zárni a lakásba de ez hosszú távon nem megoldás. Ha tehetném betonkerítést húznék fel de anyagi dolgok miatt egyenlőre nem opció. Érdemes a rendőrségen próbálkozni vagy mit tegyek ?

2023. aug. 5. 14:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Jegyző—-> birtokvédelem.

30 napon belül köteles lépni.

febr. 9. 23:43
 22/25 A kérdező kommentje:
sajnos hiába, semmit nem intézkedik...ahogy a rendőrök sem
febr. 10. 10:48
 23/25 anonim ***** válasza:

A rendőröknek mit kéne csinálniuk?

Ahhoz tettenérés kellene, hogy legyen jogalap intézkedniük.

Állandóan meg nem fognak a rendőrök ott állni a házad előtt....

Ezt Neked kell megoldani.

Feltétlenül kell a kutya Neked?

Add el, ha más megoldás nincs.

febr. 10. 11:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem kell kutyát tartani. Ennyi.
febr. 10. 17:21
 25/25 A kérdező kommentje:
A rendőröket azért hívtam, mert villanypásztort szerelt fel a kerítésünkre, mondván, hogy szökős a kutyájuk. Csak éppenséggel kókány módon rakta fel és bizonyos helyeken ráz a kerítésünk. Jegyzőnél jártam 6x semmit nem csinált, a rendőrök kijöttek, ki is voltak akadva, hogy ezt hogy képzelte, hogy áramot rak a drótkerítésre. A szomszéd 30 napot kért, hogy leszereli ami azóta sem történt meg, ez tavaly szeptemberben történt.
febr. 11. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!