Kihez tudok fordulni ha a szomszédom minden egyes nap hergeli a kutyámat és a jegyző nem foglalkozik vele?
Hiába van fent dupla belátásgátló háló ennek ellenére is folyamatosan piszkálják a gyerekek. Felmásznak a farakàs tetejére onnan dobálnak át üveget, botot, folyton hangosan ugatnak át meg visitoznak a kerítés mellett állva és dobálják a kerítést és ehhez a szülők is asszisztálnak. Nagyon sok videofelvételem van róluk amit el is küldtem a jegyzőnek emailben de semmi választ nem kaptam hónapok óta. Nagyon bosszantó mert már olyan szinten felhergelik a kutyát hogy attól félek idegrendszeri problémája lesz az meg nem megoldás hogy folyton zárva tartsam mikor 1000m2 helye van szaladgálni. Ráadásul mentett kutya volt eleget elzárva.
Reggeltől késő estig ez megy, tépi rájuk a kerítést egészen addig amíg kint vannak. Ilyenkor ha itthon vagyok el szoktam zárni a lakásba de ez hosszú távon nem megoldás. Ha tehetném betonkerítést húznék fel de anyagi dolgok miatt egyenlőre nem opció. Érdemes a rendőrségen próbálkozni vagy mit tegyek ?
A mi utcánkban is van néhány kutya amelyik őrjöng ha valaki elmegy a ház előtt a járdán. Csak normál gyalogos forgalom és a kutya ugat, őrjöng.
Na ez nem normális.
Van egy olyan érzésem hogy a te kutyád is ilyen. Ha kint van a szomszéd az udvaron és nem csinál semmit a kutyádnak az is elég hogy folyamatosan ugasson. A szomszéd is unhatja már hogy nem tud semmit csinálni a saját telkén mert folyamatosan egy őrjöngő kutyát kell hallgatnia.
Meg kellene hallgatni a másik felet is.
"de csak helyettes volt bent és csak annyit mondott hogy telken belül bármit megtehet.."
Kétlem, hogy ezt a jegyző irodán mondták Neked, mert ez a legnagyobb mértékű jogi balf@szság, amit joghoz értő közig. "szakember" mondhat...
Ez már fegyelmi felelősséget is felvet......és ilyenek dolgoznak a hatósági jogalkalmazásban....
készíts felvételt, amikor ezek f@sztarisznyák dobálják a kutyát a farakás tetejéről... ezzel menj be a jegyzőhöz.. ne máshoz, a jegyzőhöz.
ha nem lépne semmit, akkor beadvány a közérdekvédelmi ügyésznek.
Törvényes úton próbálnám megoldani mert nem fogok lealacsonyodni az ő szintjükre, mert akkor egy soha véget nem érő gyerekes háborúzás lenne…
Sajnos a szép szóból nem értenek önbíráskodni meg nem fogok mert csak én szívom meg…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!