Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kihez tudok fordulni ha a...

Kihez tudok fordulni ha a szomszédom minden egyes nap hergeli a kutyámat és a jegyző nem foglalkozik vele?

Figyelt kérdés

Hiába van fent dupla belátásgátló háló ennek ellenére is folyamatosan piszkálják a gyerekek. Felmásznak a farakàs tetejére onnan dobálnak át üveget, botot, folyton hangosan ugatnak át meg visitoznak a kerítés mellett állva és dobálják a kerítést és ehhez a szülők is asszisztálnak. Nagyon sok videofelvételem van róluk amit el is küldtem a jegyzőnek emailben de semmi választ nem kaptam hónapok óta. Nagyon bosszantó mert már olyan szinten felhergelik a kutyát hogy attól félek idegrendszeri problémája lesz az meg nem megoldás hogy folyton zárva tartsam mikor 1000m2 helye van szaladgálni. Ráadásul mentett kutya volt eleget elzárva.

Reggeltől késő estig ez megy, tépi rájuk a kerítést egészen addig amíg kint vannak. Ilyenkor ha itthon vagyok el szoktam zárni a lakásba de ez hosszú távon nem megoldás. Ha tehetném betonkerítést húznék fel de anyagi dolgok miatt egyenlőre nem opció. Érdemes a rendőrségen próbálkozni vagy mit tegyek ?

2023. aug. 5. 14:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%

Jegyző???

Miért nem jelented fel őket? Az hogy átdobálnak dolgokat veszélyes!

Szóval, igen mindenképp rendőrség.

2023. aug. 5. 14:31
 2/25 anonim ***** válasza:
1%
Nem mondom, hogy tedd meg mert az illegális lenne. De véletlenül nehogy nyitva maradjon a kapu.. Esetleg pont megszédülsz és véletlen a tenyereddel pont valaki arcába lendítesz ahogy kapaszkodni próbálsz.
2023. aug. 5. 14:33
 3/25 anonim ***** válasza:
86%

2. Ne írj hülyeségeket!

Nyitva marad a kapu, a kutyát agyoncsapják, vagy egyből megy a feljelentés veszélyes kutya miatt aztán ennyi...

2023. aug. 5. 14:36
 4/25 szántóvető ***** válasza:
személyesen keresd fel a jegyzőt első körben.
2023. aug. 5. 15:06
 5/25 anonim ***** válasza:
24%
Valszeg olyan kutya… furamód nálunk simogatják a kerítésen keresztul a gyerekek.
2023. aug. 5. 15:28
 6/25 anonim ***** válasza:
41%
A szomszédhoz.
2023. aug. 5. 15:39
 7/25 anonim ***** válasza:
0%

"megy a feljelentés veszélyes kutya miatt "

Na és? Feljelentésekkel nem foglalkoznak.

2023. aug. 5. 17:33
 8/25 A kérdező kommentje:

Szomszéddal nehéz beszélni mert körbe kerítette magát 2,5 méteres zöld hálóval, a csengőre nem jönnek ki. Kerítésen keresztül megkértem hogy fejezzék be annyi volt a válasza hogy senki nem hergeli a kutyát. Jegyzőnél jártam bent személyesen de csak helyettes volt bent és csak annyit mondott hogy telken belül bármit megtehet szóval ilyen hozzáállással nem sokra megyek.

Kétlem, hogy a kutyával lenne probléma mert a másik szomszédban 2 pici is van és tök jól kijönnek. A másik szomszédból meg nem igazán lát semmit csak akkor mikor felmasznak, mivel felőlük zöld háló a mi részünkről meg 100% antracit háló van fent. Bár nem tudom hogy kéne reagálnia mikor egy átláthatatlan kerítés mögül csak annyit lát hogy püfölik a dróthálót meg kiabálnak neki mint az őrült…

2023. aug. 5. 17:37
 9/25 szántóvető ***** válasza:
8) ha átdobálnak dolgokat akkor az birtokháborítás,magánlaksértés."telken belül bármit megtehet "-ez sem igaz mert pl nem hangoskodhat.
2023. aug. 5. 17:40
 10/25 A kérdező kommentje:

Tegnap este fél9kor áll a kerítésnél a kisgyerek és torkaszakadtából kiabál aztán meg röhögnek hogy a kutya meg konkrétan már tépi le a hálót…utána persze behívtam a kutyát de baromi idegesítő hogy nem tudom a saját kertembe kiengedni miattuk.

Az a baj arról pont nincs felvételem mikor dobálnak át. Tele volt a ház mögötti rész sörösüveg darabokkal (nem mi hagytuk ott) mèg szerencse hogy az a rész teljesen el van zárva

2023. aug. 5. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!