Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bírók észreveszik ha valaki...

A bírók észreveszik ha valaki nyilvánvalóan hazudik egy tárgyaláson?

Figyelt kérdés

Egymásnak merőben ellentétes dolgot fogunk állítani. Ilyenkor keresztkérdésekkel ugye rá tudnak jönni hogy ki az aki nem a valóságot mondja?

Tudom hogy hívhatnak be később tanúkat stb... de abban bíznék hogy azok nélkül, simán ha meghallgatják az embert, akkor is rá tudnak jönni

2023. júl. 14. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy látják. Elég nagy a gyakorlata az igazságügyben dolgozóknak e téren.

Nem érdemes a meghallgatáson hazudni, nem éri meg.

2023. júl. 14. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:
A bizonyítékok számítanak, nem a bíró emberismerete.
2023. júl. 15. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért 25 - 30 év tárgyalási gyakorlattal a bírák elég könnyen levágják, hogy ki linkel.

Vannak testbeszéd jelei is a dolognak.

2023. júl. 15. 10:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Én a teljes igazságok fogom mondani, a másik fél pedig a saját verzióját. De mivel nagyon jól hazudik és manipulál ezért érdeklődöm.

A bizonyítékok feltárásáig meg nem jutottunk, de természetesen azok mellettem fognak szólni.

2023. júl. 16. 13:43
 5/5 anonim válasza:
Valószínűleg ő is így vélekedik Rólad. Milyen ügyben kell érvényesítened magad?
2023. júl. 29. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!