A nyilvánvalóan átverés "Black Friday akciók" miatt szokott indulni fogyasztóvédelmi eljárás?
Figyelt kérdés
Például egy cipő:
65000 helyett
45000 helyett
25000
(Megj.: hónapok óta ennyi volt)
2020. nov. 21. 23:25
1/8 anonim válasza:
Igen, tavaly-idén is nagy büntetések voltak.
2/8 anonim válasza:
Jövőre már nem lesz Black friday. Rsszista a feketékre nézve. Grey Friday vagy Gay friday lesz stílszerűen
3/8 anonim válasza:
Hát én benéztem egy webáruházba. Black friday címszóval 10-30 százalék engedmény. Ez egy vicc. Passzolom.
4/8 anonim válasza:
Természetesen nem, mivel Magyarországon gyakorlatilag nem létezik fogyasztóvédelem.
5/8 A kérdező kommentje:
Ja, mert ez az oldal például rendszeresen így áraz, csak most erre fogja. De mivel régóta nézek egy cipőt, látom a kamut.
2020. nov. 22. 08:12
6/8 anonim válasza:
Én azért találtam ezt-azt az utóbbi 2 hétvégén. Műszaki cikket vettem 10% kedvezménnyel, jó, nem egy nagy szám, de azért örültem, és mivel régóta nézegettem az adott márkájú termék árait a különböző boltokban, az a kis kedvezmény nem volt kamu.
Egy könyvkiadónál 60%-os kedvezménnyel vettem egy csomó klassz könyvet, és párat már vagy egy éve nézegettem, de eredeti áron nem érte volna meg, az sem volt kamu.
Ezen a hétvégén nem találtam semmit, remélem, a jövő héten azért lesz megint valami, amire tényleg szükségem lenne.
Amúgy a nyilvánvaló átveréseket lehet jelenteni a fogyasztóvédelemnek.
7/8 anonim válasza:
Majd valamikor Black Friday után megbüntetik őket, akik aztán röhögve fizetik ki a büntetést a Black Friday időszaka alatt szerzett pénzzel. Minden évben ez van, annyi pénzt keresnek, hogy röhögve fizetik ki a büntetéseket.
8/8 A kérdező kommentje:
7, én is erre gyanakodtam.
2020. nov. 22. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!