Valójában a szülőknek lenne kötelessége a gyereküket eltartani akár egy egész életen át?
"24-es, ha idosebb leszel nyilvan nem fogsz tudni olyan sokat beleadni a csaladi kasszaba, se takaritani, igy majd kozottetek is felborul az egyensuly a gyerekeiddel."
Ezt nem kétlem. És ez így volt az én szüleimmel is. Az utolsó 2 évében anyukám csak feküdt, én etettem, én mosdattam. És nagyon sajnáltam, szegényt.
Nem kéne kiforgatni azt, amit leírtam. Pont arról beszélek, hogy egészséges, épkézláb felnőtt ember ne várja el senkitől, hogy eltartsák. Legyen az apád, anyád, a férjed, bárkid.
Ha valaki beteg, az teljesen más téma. Elvégre azért van a család, hogy segítsük egymást. De ezt ne keverjük össze az élősködéssel.
Amúgy kedves kérdező, ha ennyire pocsék az életed, akkor miért nem próbálsz rajta jobbítani? Keresni egy hobbit, barátokat? Miért mindig a másik ember a hibás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!