Ismertek olyat aki jóformán egész nap nem csinál semmit?
Én is ilyen ember vagyok.Nem érdekel mások mit gondolnak.Illetve,ez nem teljesen igaz.Idegeskedni nyilván nem fogok miatta.Viszont egy kicsit idegesít.Mert, mégis milyen jogon ítél-el bárki az életvitelem miatt.Senkinek semmi köze hozzá.Nem járulok hozzá semmihez a társadalomban.Ezt elismerem,ez nyilvánvaló.Viszont saját magamat fejlesztem minden nap.Minden nap edzek.Keményen.Sorozatokat,filmeket nézek.YouTube-ot is, amiből rengeteget lehet tanulni nap mint nap.Merthogy érdekesebbnél érdekesebb csatornák vannak.Saját magamat fejlesztem.Azért,mert nem dolgozom, még nem azt jelenti,hogy semmit sem csinálok.Én hiszek abban,hogy meg fogom találni az utam,nem azt tervezem amúgy sem,hogy nyugdíjból élek majd.Van pár ötletem,amit talán lehetne kivitelezni valahogy.Illetve konkrétan most egy van.
Az is lehet,hogy létező dolog,de nem baj.Akkor lesz más ötlet.Nem szeretem,amikor valaki lenéz másokat.
Részben én is ilyen vagyok, bár van munkahelyem.
De azon kívül itthon ülök, netezek.
El ne hidd, hogy nem unalmas.
Különben most se lennék itt...
Ide unalmában jön az ember.
Ő is unja, csak nincs élete.
Meg amúgy lehet, hogy beteg, van vmiféle mentális betesége, pánikbetegsége, szociális fóbiája, vagy enyhe autizmus. Nem tudhatod, mert ezek nem látszanak mindig.
9
Azok a betegségek kezelhetők. Szoc fóbiám, pánikbetegségem van estébé, dokihoz járok, gyógyszert szedek, mégse ülök otthon, es csinàlom a nagy semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!