Okirat-hamisításnak számít ha egy képernyőfotót szerkesztettem?
Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 22:23
11/14 anonim válasza:
Szóval a jogi kategória az kérdéses, de hogy te is patkány voltál, az nem.
12/14 Fsms válasza:
Nem.
Mivel kicsi az összeg semmi nem lesz belőle, ahogy írják ki fogják röhögni a rendőrségen , plusz amit csinált az engedély nélküli betétgyűjtés, ami bűncselekmény.
Ha ki akarsz vele cseszni, jelentsd be az MNB nek, erre ugranak. Ott lesz minden bírság feljelentés etc.
13/14 anonim válasza:
Vicces, hogy azért rendesen beszarhattál, ha kérdést írtál ki erről :D
14/14 A kérdező kommentje:
Igen nagyon vicces, jót nevettem én is, haha… Nem tudom hogy vagy vele de van jobb dolgom is mint ilyen hülyeség miatt kelljen oda járkálni.
Ahogy az előző kommentelő írta, ha felnyomnam se lenne semmi, hisz nem akkora összegről van szó. Cserébe jarkalhatnek rendőrségre úgy hogy a végén semmi se lesz belőle.
2023. júl. 12. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!