Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az smpixin hogy nem számít...

Az smpixin hogy nem számít kerítésnek ha párok fogadnak valakit pénzért?

Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%

Egy szót sem értek a kérdésből.

Biztos bennem van a hiba de mi az a "smpixin "?

Hol akarnának párok bárkit is pénzért fogadni és minek? Miért kell ehhez kerítés?

2023. jún. 25. 23:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Maga a prostitúció nem illegális. Az meg mindenkinek a magán ügye, hogy mit csinálnak egy ilyen alkalommal.
2023. jún. 26. 00:29
 3/14 A kérdező kommentje:
De nem az a kérdés hogy a prostitúcio illegális e...
2023. jún. 26. 04:35
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Itt a legrosszabb, hogy arra képtelen vagy értelmes kérdést kiírj. Ha esetleg a konkrét oldal neve helyett azt írtad volna “szexpartner kereső” vagy bármi, akkor esetleg tudjuk is miről beszélsz.

Nem tudom hány éves vagy, ha 16 alatt akkor elnézést.

Felütöd az internetet. Beírod “kerítés Btk” és rögtön első találatként meg is találod a neked szükséges bűncselekményt. Itt jön a nehéz dolga, elolvasod és értelmezed.

Te esetedben van egy pár, aki saját szexuális vágyuk, örömük érdekében fizetnek egy harmadik embernek.

Na most térjünk vissza a btk-hoz

“ Aki haszonszerzés céljából valakit szexuális cselekmény végzésére másnak megszerez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Hmm..keressük ki a kulcsszót, vajon mi lehet? Szerintem, a haszonszerzés.

Hogy a rohadt életbe valósulna meg itt a haszonszerzés a pár részéről, ha ők fizetnek? Komolyan ennyit nem sikerül össze rakni.

A kerítésben a “kerítő” anyagi haszonhoz jut, nem ő fizet. A strici a prostitól elveszi a pénzt, nem pénzt ad a prostinak, hogy feküdjön le emberekkel, komolyan ez nem megy?

“ De nem az a kérdés hogy a prostitúcio illegális e...”

De itt semmi más nem történik. Van egy ember akinek fizetnek a szexért. Ezt hívják prostituáltnak.

2023. jún. 27. 08:01
 5/14 A kérdező kommentje:

De nem szexpartner keresesrol szol a kérdésm

Maradjunk az erdeti témánál. Aki nem tudja miről van szó inkább ne valaszoljon

2023. jún. 28. 17:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Akkor talán próbálj meg értelmes összetett mondatokat írni. Kiírtál egy kérdést, amit eddig senki se tudott értelmezni.

“ párok fogadnak valakit pénzért?”

“ De nem szexpartner keresesrol szol a kérdésm”

Ha a pár aki fogad valakit pénzért nem szex partner, akkor mi? Mire gondolsz mire “fogadják fel”?

Én nem ismertem az oldalt amit mondtál, rákerestem. Maga az oldal első szavai között szexpartner keresőként definiálja magát. Írd le akkor mire gondolsz, hiszen a kérdésedből és az oldal leírásából az jön le, hogy egy pár fizet azért egy harmadik embernek, hogy valamilyen szexuálisan vágyukban részt vegyen.

Ha nem erről van szó, fejtsd ki mi az amire gondolsz.

Amég egy konkrét komplex büntetőügyi kérdésben, leírsz félmondatokat addig nem fogsz választ kapni Sherlock.

2023. jún. 28. 20:56
 7/14 A kérdező kommentje:

" Ha a pár aki fogad valakit pénzért nem szex partner, akkor mi? Mire gondolsz mire “fogadják fel”?"

Még mindig ott tartunk hogy olyan írjon aki tudja miről van szó és akkor esetleg a választ is fogja tudni...

2023. jún. 29. 04:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
De senki nem tudja. Miért nem írod le, hogy miről van szó? Látod, hogy senki nem érti miről beszélsz.
2023. jún. 29. 10:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Ja van egy több mint tíz éve használt weblap jelenleg kb 10 ezer regisztrált taggal de senki se tudja.

Az hogy így pár gyakori troll irkal olyan kerdesekhez amikről gőze sincs nem azt jelenti hogy senki se tudja.

2023. jún. 29. 11:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem írod le? Én nem ismertem ezért rákerestem. Az oldal saját magát szexpartner keresőként azonosítja.

Mire használatos ez az oldal, ha nem szexpartner kérésére? Miért nem bírsz leírni 10 sort, elmagyarázni mire gondolsz ami kerítésnek minősülhet?

Én nem troll vagyok, szívesen válaszolok, mint látod meg a büntető törvénykönyvet is másoltam, de nem vagy hajlandó válaszolni mi az a tényállás ami szerinted kerítés. A válaszodból kikövetkeztethető cselekmény pedig állításod szerint nem megfelelő.

Írd le mi az ami szerinted kerítés, mi történik ezen az oldalon.

2023. jún. 29. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!