Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az smpixin hogy nem számít...

Az smpixin hogy nem számít kerítésnek ha párok fogadnak valakit pénzért?

Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 22:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Valahogy meg kell határozni de most itt nem az a kérdés hogy hogyan határozza meg magát az oldalt hanem hogy ebben a kérdésben szereplő példával mi a helyzet.

Vagy szerinted különbség van aközött ha egy gyilkos a gyilkosság előtt a népszabadságot olvassa vagy a magyar nemzetet?

Elakadatok azon a kérdésen hogy milyen weblapot nyitnak meg pedig az igazi kérdés az hogy maga a cselekmény minek számít.

Amikor valaki esztelenül használja a Googlet.

"mi az a tényállás ami szerinted kerítés"

Bár az számítana hogy szerintem mi a kerítés akkor nem lenne semmi gond eldönteném mi az mi nem az és kész.

Sajnos nem én vagyok a törvényhozó még most se.

"Írd le mi az ami szerinted kerítés, mi történik ezen az oldalon."

Amint te megmondod hogy melyik oldalon (weblapon) történik gyilkosság én megmondom hogy melyik oldalon történik kerítés.

Jelen esetben szerintem semelyik weblapon nem történik e kerítés.

Lehet hogy helytelenül tettem fel a kérdést de nem gondoltam arra hogy valakivel majd ennek a szó szerinti értelmezése merül fel mondhatnám úgy is hogy a pici egymást megismert emberek satöbbi.

Az alap elképzelésem az volt hogy majd olyan válaszol aki tudja hogy mi az hogy pixi és nem a kérdés elolvasása után próbálja kitalálni

2023. jún. 29. 13:40
 12/14 A kérdező kommentje:

Szóval azt kell először megérteni hogy írhattam volna bármi mást akár a Népszabadság társkereső rovatát is.

Aztán pedig neki lehet állni a Googlenek is. Bár nem egészen értem hogy miért olyan válaszol akinek előtte ki kell keresni én azt hinném hogy olyannak érdemes válaszolni aki már tudja hogy miről van szó és tudja a választ is.

2023. jún. 29. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:

“ kérdésben szereplő példával mi a helyzet.”

De értsd már meg, ez a probléma hogy a kérdésekben nincs példa.

“ párok fogadnak valakit pénzért?”

Mire? Mire fogadják fel pénzért? Én feltételeztem, hogy szexuális célokra, de te a válaszaidba ezt egyértelműen elutasítod. Akkor mire fogadja fel a pár, azt a bizonyos harmadik személyt? Hat írj már le egy példát, egy cselekményt. Nem látunk a fejedbe.

“ maga a cselekmény minek számít.”

De nincs cselekmény. Nincs befejezve az általad elkezdett mondat.

Ez a pár aki felfogad egy harmadik embert ez mire fogadja fel? Ezt próbáld meg meg kifejteni. Mit nem értessz ezen?

2023. jún. 29. 14:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#13 Hagyd!

Van akinek nem lehet segíteni mert nem hagyja. Többször próbáltad elmondani neki mi a baj, mire kellene válaszolnia, de nem hajlandó. Akkor felesleges erőlködni.

2023. jún. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!