Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Párommal 16 honapja neveljuk...

Párommal 16 honapja neveljuk unokáját.A lanya 17 eves és most el akarja vinni. Egy 3 dik személyt szeretne a kislanyanak gyamnak. Ez lehetseges???

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 20:26
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
87%

Őszintén szerintem ez az egész lényegtelen…

Csak felesleges kör, mikor betölti a 18-át a lány elviheti.

Elég ha talál valakit akinek van haza és munkája

2023. júl. 10. 10:58
 42/45 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk C......nyok

Ne sérteges.

Azt nem tudja megmondani hogy miert nem bir megmaradni a másik helyen ahova vinne azok ci.....ok.Tudod ott biztos nincs olyan hogy kotelezo dolgok.

Eddig nem látogata 16 honap alatt olyan sokszor.

Most is tegnap fel kapta a vizet mert mondtuk neki maradjon a kislanyaval furdese meg stb de ö nem.

Meg hogy a gyámja is harcol a kislanyert mivel mi neveljuk csak hozzánk szokott polyás kora ota.

2023. júl. 10. 13:18
 43/45 A kérdező kommentje:
Mar irtam hogy pszichologushoz kuldte el a gyámügy oda mennie kell kötelezö.
2023. júl. 10. 13:22
 44/45 anonim ***** válasza:
59%
Itt elküldöd mindenhova. Mégis mit vársz egy 15-16 éves gyerektől, milyen szülő lesz? Milyen lelkinyomás lehetett neki terhes lenni, megszülni, stb. Az ő gyereke, amint betölti a 18at azt csinál amit akar a gyerekkel
2023. júl. 10. 17:09
 45/45 A kérdező kommentje:

Uh elküldeni söt én mondtam neki maradjon itt.

El lehetett volna veetetnie de nem tette pedig tudta hogy nem fogja tudni nevelni.

Én rólam senki ne alkosson vélemenyt mig az elejetöl nem tudnak semmit.Nem én vettem el a gyámügy nem adta neki oda mivel kiskorú.

Ö meg a fiút választotta nem a gyerekét

2023. júl. 10. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!