Párommal 16 honapja neveljuk unokáját.A lanya 17 eves és most el akarja vinni. Egy 3 dik személyt szeretne a kislanyanak gyamnak. Ez lehetseges???
De miert nem szamit ö csak akkor igy elviheti.
Az sem számit ha a párom mivel ö a gyámja nem megy bele.Akkor ez meddig huzodhat el
Azt mondtad a 3-Dik személy lenne a gyámja nem?
A a 3-dik személy lesz a gyám akkor az a gyámúgy szemében olyan mintha ő nevelni és nem az anya.
De meg a parom a gyámja.
Es ha ö nem engedi???
Ja hat mondta a kislany anyukaja hogy mar ott a 3 személynél volt és ott ittak az nem gond?
Be volt rugva?
Alkoholt inni nem bűn, ha bizonyíthatóan alkoholista aki gyám akarna lenni, az viszont lényeges érv ellene.
Jelenleg a gyereket nem viheti sehová, per pillanat ez a lényeg. Holnap pedig családjoggal foglalkozó ügyvédnél megbeszélitek a többit.
32-és vagyok.
Ha a kislány 16 hónapos hogy tudja meg különböztetni az alkoholt az üdítőtol?
Nem lehet hogy az volt csak alkohol nak hite?
Ha nem bi
35-ős vagyok az előzők véletlen küldtem el.
Ha nem bizonyított alkoholista sajnos nem baj.
Ha másik gyámok kér bárki akor a gyámnak nincs bele szólása
Sziasztok nem ertem en mar ezt a magyar renszert.
Tiszta szégyen .
A lany elhordja az apját aki eddig öt is nevelte.
Most nálunk van a picilanya 16 honapja es még annyit sem mond hogy oh koszonom.
Foleg en nem lettem volna koteles felnevelni a 16 honapos kislányt de tudjátok mikor megláttam azt mondtam biztos nem viszik intezetbe pedig most 51 eves vagyok.Nekem fogják kitepni a szivem szakad majd meg.És meg en vagyok a rossz!!!!!!!!!!!
Lefogadom, hogy c*gányok vagytok.
De mit nem értesz a jogon?
Az ő lánya, de nem viheti el a gyermeket, mert nincs 18. Ha betölti, azt csinál a gyerekkel, amit akar, hacsak le nem mondd róla.
Kell ügyvéd, gyámügy, a lánynak bizonyítania kell hogy rendes családba kerülne a gyermek, amit nehéz lesz, tekintve, hogy a leírtak alapján nem jó helyre vinné. Ha viszont ti biztosítani tudtok neki mindent, valószínűleg nem fogja megkapni azt a gyereket. Le kéne vele ülni és normálisan megbeszélni ezt az egészet. Bár az is érdekelne, miért nem tud egy óránál többet a házatokban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!