Párommal 16 honapja neveljuk unokáját.A lanya 17 eves és most el akarja vinni. Egy 3 dik személyt szeretne a kislanyanak gyamnak. Ez lehetseges???
Tudom hogy jövőre lesz jövő idore értettem
Az hogy nem látogatta nem nagyon számít a hatóság szemében.
Itt azzal van a probléma hogya jövőre még mindig akarja a gyereket és semmilye függősége nincs (cigin kívűl) akkor semmi akadálya annak hogy elvigye a lányt.
A 3 személy kicsoda? Férfi nő? Van háza munka helye?
A lány tud bármit mondani ellenetek?
Előző vagyok. Meg értem én sem szeretném hogy oda kerüljön viszont a gyám fejével gondolkodók.
Ha a kislány nagyobb lenne…
Viszont még kicsi és megszokja könnyen…
Az ő fejükben az anya a minden szinte mindig…
Ha a 3 személynek van iskolája munka helye akkor semmi köze ahoz hogy a lány nem akar tanulni,dolgozni
Nö az illetö.
Nem dolgozik csak a párja.
Nem tudom mit tegyünk de ez egy kicsit huzos lesz.
Mivel a gyamhivatal vizsgáltassa a pszichiaterrel.
Mivel ingadozo a kedély állapota.
Itt 1 oŕánál nagyon többet nem tud megmaradni .
Át előző vagyok .
Ha a párja dolgozik az is Jó sajnos…
Ki nem tud megmaradni 1 óránál többet? A 3-személy vagy az “anya”?
Az anyáról hiába írsz rosszat ha nem a sájat nevére akarja a gyerekek akkor semmi köze az ő tulajdonságaihoz.
Nektek a párosnak van/volt valami függőségetek?
Vagy rendőrségi úgy?
Cigeretan kivül nincs.A kislány anyukaja nem tud megmaradni .De 15 honapig a kislany apukajaval elt.
Nincs apasagi.
Onnan nem jött el mert azt mondták nem engedte a parja soha a kislanyahoz.
Most 3 hónapja meg hirtelen el tudott jönni.
Es mikor párom haza hozta öket a korházbol akkor ejszaka megszökött a kislánnyal Januari honapban polyás babával es csak polyába volt kisvékonyan fel öltöztetve es egy kis pelenka az arcan.
Rendörök hozták haza.
De sajnos ha nem magának akarja a gyerekek hanem a 3-félnek,
Akkor nem számít hogy edig nem akarta a gyerekek, hogy nincs munkája sőt semmi sem számít ami vele kapcsolatos.
Csak a 3-fél a lényed
Sajnos elkellett mennünk késöbbi napokban érte mert a kislsnyt nem akarta vissza hozni.
Gyamügy!!!!!
Miert nem jött akkor a kislanyaval el.Szoptatni sem szoptata.
Akkor miröl beszelünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!