Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megtilthatja valaki hogy...

Megtilthatja valaki hogy lefotózzak egy autót közterületen, ami nem is az övé saját bevallása szerint sem?

Figyelt kérdés
Mai sztorim, városban találkoztam egy Mercedes C63 AMG-vel, le akartam fényképezni, erre a fószer aki volt vele nem engedte. Azt mondja nem az övé, ő a kipufogórendszert csinálta hozzá, mikor kérdezem hogy akkor hol tudok beszélni a tulajjal, hátha ő megengedi, azt mondja "Dubajban van" (persze...) De továbbra se engedte lefényképezni. Pedig közterületen volt, és nem az övé a kocsi. Ezt megteheti? Vagy legközelebb ha ilyen van, simán fotózzam le és ne foglalkozzak vele mit mond?

2023. jún. 29. 15:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akkor ne flangáljon vele a városban, ha nem az övé, ennyire egyszerű. Amúgy nem terveztem volna sehova kirakni a képet, magamnak fotózok mindig.
2023. jún. 29. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
Hát, téged alaposan el fognak kalapálni.
2023. jún. 29. 16:31
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

1.ha egy slr lenne, akkor is csak talán

2.nem rodeózott, hanem tesztelte közúton

3.nem bírsz magaddal

2023. jún. 30. 00:41
 14/17 veterán vas ***** válasza:
46%

Én sem vagyok oda a gondolatért, hogy valaki "csak úgy" lefotózzon.

Nincs titkolni valóm, de nem ismerlek, nem tudom hogy mi a szándékod, és bizalmatlan vagyok.

Szóval inkább ne húzogasd az oroszlán bajszát!.

2023. jún. 30. 15:57
 15/17 anonim ***** válasza:
27%

Lefotózhatod,mivel dologról van szó. Csak az ember aki a kipufót fényképezte és a rendszám nem látszódjon, a személyiségi jogok miatt.

Egy ügyvéd

2023. jún. 30. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
Olyan ügyvéd azért nincs, aki normális magyar mondatokat nem tud összerakni. :D
2023. júl. 1. 08:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Az jutott eszembe időközben, hogy véletlenül nem a hírhedt RACE-001 volt az? :D
2023. júl. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!