Gyermekelhelyezési per apánál. Mennyi esélyt láttok?
Az anyuka elvitte a 15 honapos kisbabankat, akkor meg ismeretlen helyre, ameddig dolgoztam. Azota kiderult hogy egy masik ferfihez koltozott oda. 3 hete nem lattam a kislanyomat. A pert elinditottam, ugyvedem egyenlore meg nincs. Az anyuka drogozik, illetve prostitualt volt, stb. Amit bizonyitani tudok tanukkal. Indulatos, volt hogy tobbszor nekem jott, ugy hogy a gyermek a kezembe volt. Discoba jart. Van egy 16 eves fia, akit nem o nevelt. O szinten drogozik, sot volt hogy az anyja adott neki. Lejelentett munkahelye nem volt soha, most viszont le van jelentve, de csak papir formaban. A mostani elettarsa anyagilag tehetos. Nem tudok odamenni, hogy lassam a gyereket, mert fenyegetnek, hogy elvitetnek, csunya vege lesz stb. A hazba probaltak becsalogatni, az utcara nem hozza ki a gyermeket.
Nem szeretnem hogy a gyermekem egy drogos k..a legyen. Valamiert megis tartok attol, hogy a birosag neki iteli a gyermeket. Mit gondoltok?
Illetve drogtesztet es pszihologiai tesztet mikor lehet kerni a per soran?
"Illetve azt nem veszik figyelembe, hogy azonnal másik férfihez költözött?"
Dehogynem. Rendezett családi körülménynek hívják, jogi nyelven.
Magad is mondtad, hogy a jelenlegi pasija az anyának nem él rosszul. Akkor?
Lehet, hogy a gyerek is profitál ebből.
Másik dolog, hogy nem az anya előélete számít, hanem a JELENLEGI körülményei. Az a lényeg, hogy MOST mit tud megadni a gyereknek, akár egyedül, akár a pasija segítségével.
"Ez is a gyermek erkölcsi fejlődéséhez kapcsolódik. Szerintem."
Mint ahogy az is, hogy q...vázod le az anyját, meg nem próbálod befeketíteni és nem próbálod a gyereket az anyja ellen fordítani (legtöbben itt követik el a hibát és ezért bukják el az elhelyezési pert).
Még akkor sem mocskolódsz, ha esetleg igazad lenne.
A bíróság előtt nem vet rád jó fényt, ha megpróbálod bemocskolni a gyereked anyját, a múltja miatt.
Akkor ezzel nem volt problémád, amikor összejöttél az anyjával és gyereket csináltatok?
Ha akarod gyereket:
1. teremts jó körülményeket a gyerek nevelésére,
2. Ne mocskolódj az anya múltja miatt, (lehet, hogy ezt Ő is megtehetné Veled szemben)
3. törekedj megegyezésre az anyával a láthatás és a tartásdíj szempontjából.
Eséled van, elég sok. Azonban,ahogy elírták, úgy nem , ha mocsokolod az anyát.
Alapvetően az nem számít ha prosti volt,az sem, hogy egyől máshoz költözött.Az utobbi bíró függvénye. A drog sokat számíta Te javadra, de azt bizonyítani kell. KB -3 év egy elhelyezési per, ott úgy is van hivatalból pszichológiai viszgálat is.
Elég sok apa nyer pert, amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!