Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni ha az áramszol...

Mit lehet tenni ha az áramszolgáltatót szó szerint sosem lehet elérni semmilyen formában?

Figyelt kérdés

Telefonon akárhányszor próbálkozok, mindig az a szöveg jön, hogy minden ügyintéző foglalt, próbáljam később.

Kipróbáltam már, hogy reggel 8-kor, délután 2-kor, 4-kor hívom. Kínomban már azt is csináltam, hogy egymás után közvetlenül 2x, 5x... Sosem értem célt egyik időpontban sem.

E-mailre szintén nem reagálnak, hiába írok a panaszbejelentőre is.

Ha meg bemegyek személyesen, akkor közlik, hogy nem tudnak segíteni egy napelemes nyomtatvány kitöltésében sem. Az igényeket folyamatosan elutasítják, de indokot nem írnak, hogy tudnánk mit kell javítani. Vagy azt mondják a tavalyi nagy dömpingben nem tudták befogadni és eltűnt amit beküldtünk, nem látják a rendszerben.

Tarthatatlan már az egész.

Komolyan már tanácstalan vagyok.

Kihez lehet fordulni ilyen esetben?

2023. máj. 15. 14:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én is várom! Végre megoldódik akkor, mert nyilván mi olyan idióták vagyunk, hogy nem próbáltunk segítséget kérni hozzáértőtől. Aki csak fogta a fejét és azt mondta, hogy ha ő úgy dolgozna mint a szolgáltatónál egyesek, már rég kirúgták volna...

Nyilván nem egy név-cím-azonosító kitöltésével gyűlt meg a bajunk.

De az ilyennek magyarázhat az ember. Tényleg segítség, tanács miatt ír ki a többség kérdést. De sajnos mindig ezt a hányingerkeltő nagyokosságot kapja. Mikor eleve olyan emberek írnak válaszokat, akik munkanélküliek,magányosak, rosszindulatúak vagy mentális problémával küzdenek. Ja vagy unalmukban trollkodnak. Így felesleges meglepődni.

2023. máj. 16. 07:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Engedd el...

Ennyi öröme legyen az életben.

Itt mindenki akkora szakértő meg tökéletes megmondóember. Közben az életben egy nagy nulla mert itt éli ki magát.

Ha valakinek segíteni akarok, nem ilyen stílusban teszem. Maradjunk annyiban.

Írod, hogy be se kapcsolnak várakoztatásra. Következő mondata, hogy próbáld jobban meg várakozz egy óráig. De ha be se kapcsolnak..:D

És valaki ezeket a válaszokat felpontozza :)

2023. máj. 16. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!