Mit kell ahoz tenni hogy nagykorúnak számítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most egy elég nehéz kérdéssel fordulok hozzátok. 16 éves vagyok és nevelőszülőnél vagyok. Mint kiderült terhes vagyok a barátomtól. Gondolkoztunk azon hogy elvetessük de egyre jobban hajlunk az felé hogy megtartanánk. De hogy kerülhetnék ki a nevelőszülői rendszerből? Hogy költözhetnék a barátomhoz? Mik a teendők sorról sorra? A barátom még csak az idén fogja tölteni a 18at szóval ez is megnehezíti.2023. máj. 8. 18:42
31/53 anonim válasza:
Úristen, akik itt osszák az észt dolgoztak ebbe valaha is? Fogalmatok sincs, hogy működik. A putris kisebbségnek is engedelyezik a házasság általi nagykorusitast, sőt ajánlják is.
32/53 anonim válasza:
Mitől lenne bűncselekmény meséld már el.
33/53 anonim válasza:
#29 És én nem ugyanezt mondtam, te nagyokos? Az értelmi, illetve felfogó képességedet elnézve téged is nagykorúsítottak 16 évesen, amikor még javában az 5. osztály padját koptattad.
És igen, a terhesség elég nyomós indok az engedélyezésre a mai gyakorlatban,és a gyámhatóság engedélyezni szokta erre való tekintettel.
34/53 anonim válasza:
Én azon vagyok megdöbbenve, hogy a kérdező teljesen komolyan gondolja, hogy az alig 18 éves pasija majd keres annyit, amiből egy 3 tagú családot albérletben fenntart. Látszik, hogy ez a kislány semmit nem tud a világról, az albérlet-árakról (arról már nem is beszélve, hogy csecsemővel/kisgyerekkel hatalmas mázli kell, hogy egy bármilyen kis lakást egyáltalán kiadjanak az embernek). A gyerek baromi sok pénzbe kerül, és ahogy nő, egyre többe... szerencsétlen baba, nem jó helyre születne. Gondoljátok meg.
36/53 anonim válasza:
De ki tudnak akasztani az ilyen szánalmas libák.. semmi realitásérzéke se neki, se a csávójának, és majd a gyerek fog szenvedni, csak mert idióták a szülei. Nem kéne hagyni hogy minden félhülye szaporodjon, jóval kevesebb bántalmazott, lelkileg megnyomorított gyerek lenne.
37/53 anonim válasza:
Kiss Józsika! Linkeld be a vonatkozó jogszabályt, mely szerint bűncselekmény az abortusz!
38/53 anonim válasza:
Hol bűncselekmény józsika? Timbuktuban? Mert Magyarországon nem...
39/53 anonim válasza:
16 évesen képtelen vagy felfogni, hogy mit jelent egy gyerek. Ha más nem, akkor próbálj meg arra gondolni, hogy hova születne. Ne legyél önző, egy gyerek nem annyi, hogy kipottyantod magadból .
40/53 anonim válasza:
Amúgy úgy van h ha a bíróságon át kell esned vmi nagy vizsgálaton/kivizsgáláson és habnagyon rossz az anyagi helyzeted akkor lehet el vetettni de aznelött nagyon ki vizsgálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!