Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van egy haverom, 17 éves......

Van egy haverom, 17 éves... és 11 évest akar rávenni szexre... Hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Mondja, hogy ez még szinte gyerek, de már van kis kerek melle, feneke, és de jó lesz rávenni, tiszta hentai.... Na szóval, ezt nem akarom hagyni... Mit lehet tenni? Nem akarok zsarukhoz menni, de akár azt is megtenném....
2023. ápr. 29. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
DK-s, te rajtad már látom, hogy egy degenerált vagy. Pedo is? A gyerekek védelme fontosabb, mint a haverság.
2023. máj. 1. 03:33
 12/19 DK-s ***** válasza:
57%

#11-nek:

Akkor legyen annyi vér a faxában, hogy a haverral is konfliktust kezdeményez, és csak utána "támad". Az már nem sunyiság.

Vagy kimarad az egészből. Nem máltai szeretet-szolgálat, és nem is Teréz-anya.

2023. máj. 1. 09:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
És akkor nézzen majd szembe azzal, hogy egy 11 éves gyerek molesztálva lesz? Normális vagy?
2023. máj. 1. 10:50
 14/19 DK-s ***** válasza:

#13-nak:

Mindjárt megsajnálom, csak most épp nem érek rá.

Pont annyira érdekel más problémája, mint másokat az enyém.

2023. máj. 1. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Olyan szép is a tini szerelem. 30/F
2023. máj. 1. 12:03
 16/19 anonim ***** válasza:
A DK nagy LMBTQP-szimpatizáns párt, magától értetődő, hogy a szavazójuk is támogatja a gyerekek megrontását.
2023. máj. 1. 12:35
 17/19 DK-s ***** válasza:

#16-nak:

Miből gondolod hogy nekem nincs saját személyiségem, véleményem, és feltétlen a DK szócsöve vagyok?

Megsúgom: kommunista vagyok, és rühellem az olyan LMBTQWERTY b'rmokat,amelyik nem tartja a "négy fal között" a dolgait! Én sem sétálok rendezvényeken, felvonulásokon táblával a kezemben, hogy hetero vagyok!

A saját dolgaival foglalkozó, nem heterokkal semmi bajom. Ízlések és pofonok különbözőek, vagy kinek a pap, kinek a papné, ésatöbbi.

De amelyik a pofámba, és a gyerekem pofájába tolja a propagandát, azt ütném még a mentőben is!

2023. máj. 1. 12:44
 18/19 DK-s ***** válasza:

Ismét #16-nak:

Egy pontosítás: nem DK szavazó vagyok, hanem párttag, aktivista.

2023. máj. 1. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Borzalmas hogy ennyire idióták egyesek, hogy mindenbe potikitát kevernek. Ennek semmi köze ahhoz. Az emberek többsége útálja a fideszt és a DK-t is, de attól még lehet véleménye.
2023. máj. 2. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!