Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van egy haverom, 17 éves......

Van egy haverom, 17 éves... és 11 évest akar rávenni szexre... Hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Mondja, hogy ez még szinte gyerek, de már van kis kerek melle, feneke, és de jó lesz rávenni, tiszta hentai.... Na szóval, ezt nem akarom hagyni... Mit lehet tenni? Nem akarok zsarukhoz menni, de akár azt is megtenném....
2023. ápr. 29. 16:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Első körben szólj a gyerek szüleinek!
2023. ápr. 29. 16:29
 2/19 A kérdező kommentje:
Mármint a kiscsajénak?
2023. ápr. 29. 16:31
 3/19 anonim ***** válasza:
3%
Nem baj ha szexel vele ha utána egy életen át együtt maradnak. 30/F
2023. ápr. 29. 16:32
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Először a csaj szüleinek szólj, de ha az sem segít, akkor a rendőröknek. Amire készül, az súlyos bűncselekmény és egy életre károsíthatja a lányt.
2023. ápr. 29. 16:41
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Mi a facé kell... így írni... bmeg...
2023. ápr. 29. 16:50
 6/19 DK-s ***** válasza:
18%

Én azt mondom, hogy első (és utolsó) lépésben szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Gondolom nem akarod ráhívni a zsarukat, sem a gyerek szüleit, mert az mindenképp a haverságotok végét jelentené. És egyéb konfliktusok forrásává is válhat bosszúálló ember esetén.

Annak a valószínűsége hogy egy 11 évest rávesz a szexre, igen magas.

Annak a valószínűsége hogy ez kiderül, IGEN MAGAS.

Maradj ki ebből. Eddig még semmi jogi felelősség nem terhel. A lelkiismereti felelősséget rád bízom, és elhatárolódnék.

2023. ápr. 29. 16:53
 7/19 DK-s ***** válasza:
0%
* én elhatárolódnék.
2023. ápr. 29. 16:54
 8/19 anonim ***** válasza:
3%
Szakitsd meg vele a szüzességet!
2023. ápr. 29. 17:37
 9/19 anonim ***** válasza:
22%

A rendőrségen tudsz névtelen bejelentést is tenni. Bár amíg nem történik meg, addig úgysem csinálnak semmit. A kislány szüleinek is lehet írni névtelen levelet, hogy figyeljenek a lányukra, mert tudomásod van róla, hogy erre készül XY.

Én igazából azt sem értem, hogy a haverod miért nem fél a börtöntől. Hogy lehet ennyire felelőtlen, hogy egy kis hancúrért képes tönkretenni a fiatalságát. Mert hogy ki fog derülni, az tuti, a kislány előbb utóbb úgyis elmondja majd valakinek.

2023. ápr. 29. 17:55
 10/19 DK-s ***** válasza:
18%

#9-nek:

Vagyis gerinctelen sunyiságra bíztatod. Arra, hogy képmutatóan támadja hátba a haverját.

Csak nem fideszes vagy?

2023. ápr. 29. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!