Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor tetszek a fiúnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tetszek a fiúnak vagy nem? Mert fura a viselkedése.(17 éves vagyok)

Figyelt kérdés
Pár hete a folyosón szemeztünk egymással a suliba és nekem nagyon úgy tűnt hogy tetszem neki. Aztán találkoztunk megint a folyosón. Ott ültem egy széken és az ő cucca pont az én cuccom mellett volt. Aztán jött oda de annyira oda nyomult hozzám úgy kellett arrébb húzódnom mert nagyon közel jött hozzám! Konkrétan majdnem rám ült! Aztán utána el ment, beszélgetett valakivel és neki ment a lábamnak. Most nem tudom el dönteni hogy mit érez irántam? Vagy csak azért jön neki a lábamnak hogy figyeljek rá? De biztos hogy direkt csinálta mert látszott rajta.

2022. nov. 3. 14:28
 1/9 A kérdező kommentje:
(a fiú középsuliban elsős, én pedig középsuliban harmadikos)
2022. nov. 3. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Vannak akik alapból ennyire nem törődnek másokkal, szociálisan egy fa szintjén vannak. Nem hinném, hogy azért csinálta mert tetszel neki.
2022. nov. 3. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb is csinál ilyesmit, akkor biztos lehetsz, hogy fel akarja hívni magára a figyelmet, de nem mer kezdeményezni.
2022. nov. 3. 15:55
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Beszari kis kuki. De ha neked ez bejön, akkor beszélgess vele.
2022. nov. 3. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem csak bunkó és nem figyel a környezetére. Nem hiszem hogy bejönnél neki.
2022. nov. 3. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Vagy bunkó, vagy ennyire óvodás szinten van, hogy így fejezi ki a tetszését. Egyik se túl jó alternatíva.:/
2022. nov. 3. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne folyoson.. menj el normalis kocsmaba .
2022. nov. 4. 08:39
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagyon beteges.
2022. nov. 4. 10:44
 9/9 NTBS ***** válasza:
Beszélgetés vele. És még tudsz mindent.
2022. nov. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!